Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Privatna inicijativa za naselje “Dragovoljaca Domovinskog rata”

  Gradsko vijeće na svojoj je posljednjoj sjednici, između ostalog, usvojilo i Detaljni plan uređenja novog naselja pod nazivom “Dragovoljaca Domovinskog rata”. To naselje, kako doznajemo od gradonačelnika Zorana Vinkovića, omeđeno je Ulicom Ante Starčevića, Ulicom Dragovoljaca Domovinskog rata i Božidara Adžije, a površina mu je 176 tisuća četvornih metara. Naselje je definirano kao pretežito stambeno, a predviđena je izgradnja obiteljskih stambenih građevina i višestambenih građevina s maksimalno šest stanova, zatim poslovnih prostora, ali za tihu ugostiteljsko-turističku i proizvodnu djelatnost, za tradicijske obrte i poljoprivrednu djelatnost. Osim toga, u naselju su predviđeni i sportsko rekreacijski sadržaji, a bit će povezano također s budućim naseljima Gaj I i Gaj II.
  Jedan od razloga pokretanja izgradnje novog naselja je i privatna inicijativa vlasnika zemlje na tom području, pojašnjava gradonačelnik.
  Nakon donošenja Detaljnog plana uređenja, sljedeća faza je priprema izgradnje komunalne infrastrukture, a nakon toga i početak izgradnje objekata, što će ovisiti o interesu privatnih ulagača.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog