Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Obrtnička upisuje 280, Gimnazija 112, a Ekonomska škola 168 učenika

  Kraj je školske godine, odnosno posljednji dan nastave je 15. lipnja, a upisi u srednje škole počinju 2. i 3. srpnja prijavama.
  Đakovačka Gimnazija u sljedećoj će školskoj godini upisati 112 učenika, odnosno četiri odjeljenja, s tim da je jedno matematičko, dva opća i jedno jezično odjeljenje.
  Obrtnička škola Antuna Horvata planira upisati 280 učenika u 10 odjeljenja, od toga 4 četverogodišnja zanimanja i šest razreda trogodišnjih obrtničkih zanimanja.
  Broj učenika nije se mijenjao, osim što će od sljedeće školske godine u sklopu te škole biti zanimanje računalni tehničar za strojarstvo koji je prema Mreži škola pripao Obrtničkoj školi, a dosad je bio u sklopu Strukovne škole. U prvom krugu obično se popune zanimanja računalni tehničar, strojarstvo, tehničar za mehatroniku, kuhar, automehaničar i frizer, a s obzirom na prošlogodišnje upisne rezultate, i ove se godine očekuje da će se sva mjesta popuniti u drugim ljetnom upisnom krugu.
  Srednja strukovna škola, odnosno Ekonomska škola, “Braća Radić” planira upisati 168 učenika u 6 odjeljenja, odnosno dva odjeljenja za zanimanje ekonomist, dva odjeljenja za zanimanje komercijalist, jedno odjeljenje poslovnog tajnika i jedno trogodišnje odjeljenje za zanimanje prodavač. Praksa je pokazala da se i u toj školi popune sva mjesta u prvom upisnom roku.
  Nakon prijava, objava rezultata je 4. srpnja, a 5. srpnja je potvrda upisa, čime završava pri ljetni upisni krug. Drugi upisni krug počinje 9. i 10. srpnja.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog