Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovački Hrvatski laburisti ostali bez predsjednika; Verhas podnio nepozivu ostavku!

  Ni dvije godine od osnivanja, a manje od godinu dana do lokalnih izbora, đakovački ogranak Hrvatskih laburista ostao je bez svoga predsjednika. Naime, kako neslužbeno doznajemo, Hinko Verhas podnio je neopozivu ostavku, što je i potvrdio u izjavi za naš Radio. “Da točno je, podnio sam neopozivu ostavku na funkciju predsjednika đakovčakog ogranka i o tome ću tijekom dana izvijestiti vrh stranke u Zagrebu”, kazao je Verhas.
  Iako o će o razlozima tek izići u javnost, doznajemo, da je u pitanju nedosljednost vrha stranke, kada su u pitanju proklamirani ciljevi.
  “Zbog nedosljednosti, odnosno nepridržavanja programa na lokalnoj razini povlačim s s funkcije predsjednika. Stvar je principa, odnosno stavova. Ja sam čovjek koji živi u ovom gradu i koji će kroz grad proći uzdignute glave i čista obraza i sada i ubuduće i ako stavovi Hrvatskih laburista nisu jasni i prilagođeni malom čovjeku ja takve stavove ne mogu zastupati”, pojašnjava Verhas. Kaže da je razočaran izostankom reakcije vrha stranke na slučajeve stečaja slavonskih tvrtki na koje su s lokalne razine upozoravali.
  Izlazak iz Hrvatskih laburista za Verhasa, kako najavljuje, nije kraj političke karijere, ali ne navodi gdje će se dalje angažirati, osim da će to biti stranka koja zastupa slične stavove.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog