Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Raspudić najavio povratak HDZ-ovih vijećnika u GV

  Zbog kvoruma prekinuta 22. sjednica Gradskog vijeća, ako je suditi po najavama iz HDZ-a, uskoro bi se mogla nastaviti. Naime, na današnjoj konferenciji za novinare predsjednik đakovačkog HDZ-a Ante Raspudić rekao je da “HDZ neće biti rušilački čimbenik u Gradskom vijeću”, te je najavio dolazak vijećnika te stranke na sjednicu. Zamjerio je vladajućoj koaliciji da za svoje propuste optužuje druge što, kako je kazao, nije korektno. Konstatriao je da vladajući nisu u stanju osigurati većinu za rad Vijeća i dodao da će vijećnici njegove stranke glasati za ono što će poboljšati život u gradu, zbog čega su, kako je rekao, i podržali izmjene Statuta. No, upozorio je da SDP i HNS, umjesto transparentnijeg rada gradskih tvrtki, što je i bio cilj izmjena Statuta, “zapošljavaju svoje supružnike u trgovačka društva bez javnog natječaja, zapošljavaju istaknute čelnike svojih stranaka u trgovačkim društvima, također bez javnog natječaja, zapošljavaju sina i snahu potpredsjednika i bivšeg predsjednika Gradskog vijeća u trgovačka društva, također bez javnog natječaja”.
  “Ta radna mjesta moraju biti dostupna i “običnim” građanima, a ne sinekura za političke podobnike”, tvrdi Raspudić uz konstataciju da je zapošljavanje bez natječaja pokazatelj bahatosti ove gradske vlasti.
  Konferenciju za novinare čelnici đakovačkog HDZ-a iskoristili su i za predstavljanje novo izabrnih dužnosnika stranke nakon završenih unutarstranačkih izbora. Novi dopredsjednici su Sanja Rogoz Šola, Marino Mikulić i Goran Soldo, a članovi Predsjedništva još su i Vlado Grizelj, koji je i tajnik i Ivica Rončević.
  Potpredsjednik đakovčakog HDZ-a Soldo istaknuo je da je šest članova đakovačkog HDZ-a ušlo u Županijski odbor, te da je Ante Raspudić izabran za potpredsjednika Županijskog odbora, ali i za člana Središnjeg odbora HDZ-a. Iz đakovačkog HDZ-a najavljuju implementaciju programa koji će omogućiti, kako je rečeno, ” jeftiniji i kvalitetniji život Đakovčana”.

  1 komentar

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog