Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Sva oštećenja u Teslinoj ulici bit će sanirana, uvjeravaju iz HEP-a

  U Teslinoj ulici u Đakovu u tijeku su radovi na polaganju novih energetskih kablova kojima će grad biti spojen na novu trafostanicu. No, prilikom iskapanja prokopa, kako ističe Slavko Rajić, predsjednik Mjesnog odbora Sjever Dračice, nastala su oštećenja na koja se žale žitelji te ulice. Upozorio je na dva oštećena priključka na kanalizaciju, te nogostup. Jedan od oštećenih je Andrija Kovač koji ističe da su ga radnici tvrtke koja izvodi radove uvjeravali da je do oštećenja došlo ranije.
  Predsjednik Mjesnog odbora prijeti blokadom radova ukoliko se sva nastala oštećenja ne saniraju, te poziva i gradsku vlast da se očituje o tome.
  Izvođač radova, tvrtka iz Vinkovaca upućuje na HEP kao investitora više milijunskih radova, a od Zdenka Pocrnje, nadzornog inženjera za građevinske radove dobili smo uvjeravanja da će sva oštećenja biti i sanirana. Priznaje da su oštećena dva kanalizacijska priključka i jedan kolni pristup, ali i najavljuje da će sva oštećenja biti sanirana, a nakon svih radova cijela će trasa će se dovesti u prvobitno stanje, što je i zadatak izvođača građevinskih radova.
  Radovi koji se izvode u Teslinoj ulici, a riječ je o prelasku na 20 kilovoltni napon, odnosno spoju đakovačkih trafostanica s novom trafostanicom Đakovo 3, omogućit će kvalitetniju opskrbu električnom energijom grada i ovog dijela Slavonije, pojašnjava Pocrnja.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog