Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Pološkog će u Gradskom vijeću zamijeniti Marino Mikulić!?

  Nakon Josipa Tokića, vijećnika HSP-a, još se jedan gradski vijećnik povlači s te funkcije, a to je HDZ-ov vijećnik Ivan Pološki koji je 8. svibnja podnio neopozivu ostavku na tu dužnost.
  Posljedica je to, kako je pojasnio gostujući u današnjoj emisiji “Izravno”, unutarstranačkih zbivanja. Osim na vijećničku dužnosst, Pološki je podnio ostavku i na stranačke dužnosti, ali ostaje član HDZ-a.
  Pojašnajvajući tu svoju odluku rekao je da je u posljednjih nekoliko mjeseci izgubio “osjećaj pripadnosti”, a drugi je razlog za ostavku, kako navodi, inflacija “jednoglasnih podrški” predsjedničkim kandidatima HDZ-a. “U dva mjeseca mi smo podržali dva kandidata, najprije Jadranku Kosor, a zatim i Tomislava Karamarka i to je kap koja je prelila čašu”,pojašnjava Pološki ističući da njegov kandidat nije ni Karamarko ni Jadranka Kosor, nego Darko Milinović.
  Pološki svoj mandat gradskog vijećnika vraća stranci koja će na sjednici Gradskog odbora u četvrtak odlučiti tko će ga zamijeniti u Gradskom vijeću. Doznajemo da su veliki izgledi da to bude potpredsjednik Marino Mikulić.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog