Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Otvoren 11. olimpijski festival dječjih vrtića OBŽ

  Na igralištu Nogometnog kluba Đakovo u tijeku je 11. olimpijski festival dječjih vrtića Osječko-baranjske županije na kojem sudjeluje više od tristo sudionika iz 8 vrtića.
  Festival je otvorio gradonačelnik Zoran Vinković, a sve sudionike pozravio je i Miro Šola, predsjednik Zajednice športskih udruga Grada Đakova.
  Zastavu Olimpijskog odbora na jarbol je podigao Dario Lulić, polaznik Dječjeg vrtića Đakovo koji je u ime natjecatelja pročitao prisegu, a upaljena je i olimpijska baklja.
  Na 11. olimpijskom festivalu dječjih vrtića Osječko-baranjske županije nastupaju ekipe iz Bilja, Belišća, Osijeka, Donjeg mIholjca, Valpova, Čepina, Našica i Đakova, a ogledat će se u nekoliko disciplina.

  “Ovo natjecanje vrlo je važno jer Hrvatski olimpijski odbor nastoji što više djece uključiti u organizirano bavljene sportom”, u izjavi za naš Radio istaknula je poznata olimpijka Mirna Rajle.

  I za odgojitelje, kako ističe Snježana Kanđera, ravnateljica našičkog Dječjeg vrtića, ovo je vrlo važna manifestacija jer djeci, osim druženja, pomaže da razvijaju svoje psihofizičke sposobnosti.
  Svečano proglašenje rezultata predviđeno je za 13,30.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog