Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Na Jošavi pronađeno 300 metara mreže krivolovaca

  Sinoć oko 23 sata na jezeru Jošavi, kojim gospodari Zajednica športskih ribolovnih udruga Đakovo, ponovno je zatečena postavljena mreža, doznajemo od ribočuvara Damira Arambašića. “Ribočuvar Dražen Kus pronašao je u redovitoj kontroli 300 metara mreže koja je izvađena i sva je riba oslobođena. Ribokradice nisu zatečene, ali je pozvana policija koja je preuzela mrežu i slijedi kaznena prijava protiv nepoznatog počinitelja”, ističe Arambašić uz napomenu da je u vodu vraćeno 50-tak jedinki plemenite vrste ribe, odnosno smuđ, štuka i šaran, dok bijelu ribu nisu brojili.
  “Jezero je taj dan bilo zatvoreno za ribiče jer se danas održava 3. kolo Prve hrvatske šaranske lige koje će iznjedriti reprezentaciju Hrvatske na Svjetskom prvenstvu i očigledno da je netko iz naših redova bio dobro obaviješten, pa je mislio da može u miru krivoloviti”, pojašnjava Arambašić ističući da je u dvosatnom vađenju mreže sudjelovalo desetak ribolovaca-volontera.
  “Ovo nije prvi put da ribočuvari na Jošavi zateknu mreže krivolovaca. Nešto slično dogodilo se i prošle godine kada je, nakon sanacije jezera, kada je u jezero ubačeno osam tona ribe, pronađeno 800 metara mreže, ali i dva krivolovca s područja Darde”, prisjeća se Arambašić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog