Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Grannies on safari” u Đakovu

  ”GRANNIES ON SAFARI” – putopisna emisija, koja se prikazuje na američkom  tv kanalu PBS, te britanskom tv kanalu UK travel Channel (59 milijuna kućanstava), a koja je već osvojila Emmy nagradu i spominje se u medijima poput CNN-a, New York Times-a, Forbes-a, Chicago Tribune-a itd, boravila je u petak u Đakovu.
  ”Bakice” su posjetile grad u organizaciji Hrvatske turističke zajednice – Predstavništvo u New Yorku s direktoricom za SAD i Kanadu Andrejom Cvitković. Popularne “bakice” Regina i Pat su zpravo vrhunske stručnjakinje koje su od svog hobija napravile odličan posao, a nakon brojnih drugih destinacija konačno su došle i u Hrvatsku.
  Svoj boravak su započele šetnjom korzom nakon čega ih je pred katedralom Sv. Petra dočekao KUD ”Tena”. Grannie Regina je obukla tradicionalnu slavonsku nošnju i zaplesala kolo s KUD-ovcima na oduševljenje svih prisutnih te s gospođama Anom Perić i Anitom Delić razgovarala o izradi slavonske nošnje.
  Nakon toga kočija s konjima lipicancima provozala je tv ekipu ulicama grada do restorana Sokak gdje je, uz zvuke tamburice, predstavljena eno-gastronomska ponuda našeg kraja.
  Uz lijepe uspomene iz Đakova ”bakice” su svoj put nastavile dalje. (Tekst i foto: TZ Grada)

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog