Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Ćolnićeva škola kroz projekt “Slični, a različiti” ugostila Tuzlake

  “Slični, a različiti” naziv je projekta u koji se, u sklopu Međunarodne interaktivne otvorene škole sa sjedištem u Tuzli i ograncima u Novom Sadu i Osijeku, uključila Osnovna škola Josipa Antuna Ćolnića.
  Dosad su nastavnici i učenici škole sudjelovali na treningu “umrežavanje otvorenih škola” u Osijeku i na “obrazovnom forumu” održanom u Novom Sadu kroz projekt “Regionalna mreža interaktivnih otvorenih škola kao generatora pozitivnih društvenih promjena “, koji je održan pod pokroviteljstvom njemačke fondacije “Rosa Luxemburg”.
  Rezultat sudjelovanja u toj udruzi je projekt “Slični, a različiti” u kojem Osnovna škola Josipa Antuna Ćolnića sudjeluje s partnerskom školom “Solana” iz Tuzle čijih tridestak učenika i nastavnika je danas posjetilo Đakovo i prvi put se susrelo s katedralom i orguljama, što je na njih ostavilo izuzetan utisak.
  Cilj projekta je, kako ističe koordinatorica projekta Tuzlanka Maja Okanović, razvoj tolerancije i upoznavanje različitih religija i kultura.
  Osim sa školom, i katedralom, domaćini su goste iz Tuzle upoznali i s Državnom ergelom lipicanaca, te drugim gradskim znamenitostima, a Đakovčani će , kako doznajemo od koordinatorice projekta, uzvratiti posjet Tuzli 12. lipnja i tada posjetiti tuzlansku džamiju, pravoslavnu crkvu, te ostale znamenitosti.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog