Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Bar´kultura dovodi “Stilske vježbe”

    Nakon što je u svibnju đakovačka publika imala nesvakidašnju prigodu i u pretpremijeri pogledala novu kazališnu predstavu Teatra EXIT „Indijanci“, već sredinom sljedećeg mjeseca, odnosno u petak, 15. lipnja na istoj pozornici u Hrvatskom domu u sklopu programa Bar’kultura moći će pogledati kultnu kazališnu predstavu „Stilske vježbe“.
    Stilske vježbe Raymonda Qieneaua svojevremeno su poslužile kao predložak redatelju Tomislavu Radiću za veoma uspjelu predstavu.
    Stilske vježbe fenomen su svjetskih razmjera. One su najdulje izvođena predstava na svijetu s istom glumačkom postavom. Pero Kvrgić i Lela Margitić ovu su predstavu svojom virtuoznošću poveli u svjetsku kazališnu povijest.
    Ova predstava po kazališnoj i glumačkoj kvaliteti već pune 44 godine spada u sam vrh svjetske kazališne produkcije.
    Radi se o jednoj običnoj zgodi iz svakodnevnog života koja u tumačenju Pere Kvrgića i Lele Margitić na dvadesetak različitih načina postaje vrhunska komedija koja oduševljava glumačkom virtuoznošću.
    U Stilskim vježbama uživa publika svih generacija, a ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti po 30 kn, a na dan predstavne 40 kn na blagajni kina ili rezervirati na 091-504-7432.

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog