Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Uspješan start đakovačkih juniora

  LIGA SLAVONIJE I BARANJE ZA JUNIORE

  Uspješan start đakovačkih juniora

  1. KOLO

  POŽEGA -METEOR ĐAKOVO 55:81

  (9:24; 20:17; 9:19; 17:21)

   

   

   

   

   

   

   

  Juniori Meteor Đakova odlično su otvorili prvu četvrtinu vodstvom 17:3. U tim trenucima napadački su odlično reagirali Ćurić i Rechner, uz solidnu pratnju ostalih članova petorke. U drugoj četvrtini Požežani su iskoristili po tri osobne pogreške Rechnera i Domagoja Šuška te su drugi dio utakmice dobili 20:17 i time zaostatak smanjili na podnošljivih minus 12. Prva petorka: Marić-Ćurić-Alduk-Rechner -Šušak za samo tri minute nastavka napravili su 20 koševa razlike i utakmicu doveli u mirne vode. U tim trenucima istaknuli su se Filip Ćurić koji je održavao prednost Đakovčana i Emil Rechner s mnoštvom skokova u napadu i osvojenih lopti. Ujedno su i njih dvojica najbolji strijelci u redovima meteor Đakova, prvi je ubacio 35 koševa, a drugi ¸15. Solidno su im asistirali Domagoj Šušak sa 13, Alduk s 9, Vinko Šušak ubacio je 5, Zvonimir Marjanović 4 koša. Još su igrali: Vedran i Borna Budimir, Marić, Smoljo, Stjepan Marjanović. Trener: Marijan Petrović.

  VINKOVCI – ŠKOLA KOŠARKE „SEDAM“               48:61

  Juniori Škole košarke „Sedam“ nisu imali puno vremena za tugovanjem zbog poraza u kadetskoj ligi jer ih čekao početak novoga natjecanja. Na gostovanju u Vinkovcima đakovački „školarci“ pokazali su karakter i slavili protiv tradicionalno neugodnih domaćina.

  Strijelci za Školu košarke „Sedam“ bili su: Jurić 12, Papac 11, Radoš 10, Car 6, Martinović 6, Čupić 5, Grbeša 4, Perković 3, Patrun 2, Džigum 2. Još su igrali: Kelava, Kukić.

  * * * * *

  LIGA SLAVONIJE I BARANJE ZA MLAĐE KADETE

  1. KOLO

  METEOR ĐAKOVO – VINKOVCI 100:31

  Mlađi kadeti Meteor Đakova silovito su krenuli protiv Vinkovčana i u 9. Minuti susreta vodili su s 18:0m a gosti su prve koševe postigli tek u posljednjoj minuti prvoga dijela. Do kraja susreta razlika je rasla u đakovačku korist, a na kraju se zaustavila na plus 69.

  Meteor Đakovo igrao je u sastavu: Hajduković, Matijašević, Divić, Topalović, Šola, Blažević, Vidović, Nikolić, Tomić, Dilber, Križić, Šutalo. Trener: Marko Müller.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog