Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • “Damama” dvije pobjede i jedan remi

    VIJESTI IZ ŠAHA

    “Damama” dvije pobjede i jedan remi

    U subotu je u Vukovaru odigrano 7., 8. i 9. kolo kadetskog prvenstva u 1. HŠL istok.

    Kadeti ŠK Đakovo I su se susreli s dvije objektivno najjače ekipe na prvenstvu. U 7. kolu Đakovčani su protiv Vukovara tijesno izgubili, u 8. kolu su nadigrali Radnik iz Velimirovca dok su u 9. kolu poraženi uvjerljivo od Đuro Đaković Holdinga iz Slavonskog Broda. S jednom pobjedom i dva poraza kadeti ŠK Đakova pokvarili su  plasman i trenutno se nalaze na 4. mjestu s 12 bodova. U posljednja dva kola koja će se odigrati u Požegi Đakovčanima ostaje dostižno eventualno treće mjesto.

    Kadeti ŠK Dama su zabilježili dvije pobjede protiv ETF-a iz Osijeka i Bedema iz Donjih Bogićevaca dok su protiv Valpova odigrali neodlučeno. S dvije pobjede i jednim neodlučenim rezultatom kadeti ŠK Dama su se probili na 5. mjesto s 11 osvojenih bodova.

     

    Kadeti ŠK Piškorevci Mandarić Šped su ostvarili 50%-tni učinak. Izgubili su od ŠK Strmac iz Nove Gradiške, neodlučeno su odigrali s Grgin Dolom iz Požege te pobjedili Donji Miholjac. Nakon odigranih 9 kola Piškorevčani se nalaze na 9. mjestu s 8 osvojenih bodova.

    * * * * *

    Istoga dana u Gornjim Bogićevcima je odigrano 7., 8. i 9. kolo kadetskog prvenstva 2. HŠL istok na kojem nastupaju kadeti ŠK Đakovo II. Đakovački kadeti zabilježili su dvije uvjerljive pobjede protiv Belog Manastira i Bedema iz Gornjih Bogićevaca dok su u derbiju za 1. mjesto izgubili od kadeta Gradine. Vodeći su kadeti ŠK Gradine s 18 bodova dok su kadeti ŠK Đakovo II drugi s osvojenih 15. bodova.

    Konačni poredak će se znati u zadnja dva kola koja će se održati u Požegi.

    Nastupili su:

    –        za ŠK Đakovo I : Ivan Kolić, Zvonimir Špoljar te Davor i Ivan Skočibušić

    –        za ŠK Dama: Ivan i Frano Raguž te Robert i Judita Aščić

    –        za ŠK Piškorevci “Mandarić Šped”: Darko Kovač, Karmela i Mato Mićan te Nikolina i Matea Šarčević

     

    Za ŠK Đakovo II nastupili su: Luka Galac, Patrik Tomaško, Dorijan Žderić i Marko Vukadin.

     

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog