Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovačke odbojkašice pred povijesnim trenutkom

  Odbojkaški klub Đakovo nalazi se pred kvalifikacijama za ulazak u 1. B ligu. Tim povodom čelnici kluba održali su konferenciju za novinare na kojoj su ocijenili da je to povijesni trenutak za đakovačku odbojku, a ambicije za ulazak u viši rang natjecanja, kako je rekao trener Dragan Božić, temelje na dosadašnjem vrijednom radu, rezultatima i uspjesima kluba. Viši rang natjecanja iziskuje i velike troškove, pa se strategija razvoja kluba temelji na pronalaženju strateškog partnera u gospodarstvu, prvenstveno s područja Đakovštine, kazao je trener Božić.
  Odbojka je specifičan sport, koji se upravo zbog publike koja je prati naziva i akademskim sportom, pa se tako i u bodrenju đakovačkih odbojkašica to očekuje, naglasio je tajnik kluba Pavo Lucić.
  Jamstvo uspjeha je i masovnost kluba u kojemu trenira dvjestotinjak mladih odbojkašica, s tim što su pokrenute škole odbojke i u Viškovcima i Strizivojni. Član uprave Ivan Lovrić ukazao je i na uspjehe mlađih dobnih skupina, pa se u naredne dvije, tri godine računa na tristotinjak djece, istaknuto je na konferenciji.
  O pozitivnoj atmosferi u klubu uoči povijesne borbe za ulazak u 1. B ligu, posvjedočile su i same odbojkašice Marija Babić i Mirna Bušić.
  Glavni sponzor kluba do sada je tvrtka Mlaco Dubravka Kneževića koji podupire nastojanja da se ostvare još bolji rezultati. No, upozorava na tešku gospodarsku situaciju koja iziskuje uključenje i drugih kako bi đakovčake odbojkašice ostvarile svoj cilj.
  Prva utakmica u kvalifikacijskom ciklusu za ulazak u viši rang natjecanja počinje već u subotu. Očekujući plasman u 1. B ligu i stvaranje đakovačkog odbojkaškog branda, vodstvo kluba smatra da treba doći do pravednije raspodjele novca među klubovima, kao i raspodjelu termina u dvorani.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog