Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Raspudić: HDZ želi zaustaviti gospodarsko propadanje Grada

  Cilj izmjena Statuta Grada Đakova, koje je HDZ pokrenuo prije devet mjeseci, nije oduzimanje ovlasti, nego zaustavljanje daljnje erozije i propadanja gospodarstva i trgovačkih društava u vlasništvu grada”, pojasnio je na konferenciji za novinare predsjednik Ante Raspudić.
  “Svjedoci smo u zadnjih 11 godina da je politika gradonačelnika Zorana Vinkovića dovela do totalnog propadanja Grada Đakova i napuštanja naše mladosti, a posebno intelektualne snage na kojoj bi grad trebao ubuduće počivati i zato HDZ ne ulazi u koaliciju ni sa SDP-om, ni sa HDSSB-om, nego će jasno podržati prijedlog bilo koje političke opcije – ono što je za dobrobit građana Đakova”, rekao je Raspudić.
  Cilj tih izmjena je otvaranje novih radnih mjesta, mogućnost da svi dobiju poslove, a ne samo oni bliski gradonačelniku Vinkoviću, i to bez javnog natječaja, konstatirao je Raspudić.
  Besmislicama i tlapnjama Ivan Pološki nazvao je nedavne izjave dogradonačelnika Ivana Išasegija odgovorivši na njegove tvrdnje protu pitanjem u kakav je glib gradonačelnik Zoran Vinković, koji je sada pod kapom HDSSB-a, doveo grad za ovih 12 godina. Rezultat takve politike, kako je naglasio Pološki, najveći je broj nezaposlenih, projekti koji se ne realiziraju, industrijske zone za koje ne znaju poduzetnici…
  Osim projekta samopromocije u Saboru, koji sramoti grad, inata i svađanja sa svima, HDSSB ne nudi ništa drugo Đakovu, a rezultat takve politike je da se po mišljenje ide u Mostar, zaključuje Pološki.

  1 komentar

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog