Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Panturistov linijski autobusni prijevoz u funkciji gradskog!

  S 15.000 kuna, koliko će se mjesečno Grad uplaćivati Panturistu za subvenciju učeničkog i studentskog prijevoza Đakovo je, kako je na svečanosti potpisavanja ugovora rekao gradonačelnik Zoran Vinković, dobilo i neku “vrst javnog prijevoza”.
  Osim što će mjesečna autobusna karta za učenike na gradskoj relaciji biti 300 kuna, a do Osijeka i Slavonskog Broda za studente 600 kuna, uvodi se i mogućnost jeftinijeg prijevoza za građane.
  “Praktično, radi se o uspostavi gradskog prijevoza s tim da su cijene daleko povoljnije od drugih gradova u Hrvatskoj. Karta u gradskom prijevozu bit će 7 kuna i vrijedit će 3 sata”, pojasnio je gradonačlenik.
  Ta cijena će vrijediti na već postojećim Panturistovim linijama koje prolaze kroz đakovačka prigradska naselja. Mjesečna karta za umirovljenike iznosti će 150 kuna.
  “Smatram da će biti zadovoljni svi građani, učenici i studenti jer smo dobili gradski prijevoz, ali ne avanturom zvanom kupnja autobusa – što nema utemeljenja u gradskom proračunu”, dodao je Vinković.
  Ukoliko se država uključi u sufinacniranje prijevoza učenika danas potpisani Ugovor između Panturista i Grada bit će revidiran, najavio je gradonačelnik.
  Direktor Panturista Predrag Ribić kazao je da će se zasada koritisti postojeća prometna infrastruktura, s tim da će najmanja povezanost biti istočnog i zapadnog dijela grada. “Kroz tri mjeseca pratit ćemo potrebe i sukladno tome, a vodeći računa o isplativosti, predložit ćemo i nove linije”, naglasio je Ribić.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog