Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Išasegi: “Glavni cilj HDZ-u i SDP-u je vezanje ruku gradonačelniku”

  SDP-ova inicijativa za izmjenom Statuta Grada zapravo je pokušaj destabilizacije gradske vlasti, smatraju u đakovačkom HDSSB-u čiji je predsjednik Ivan Išasegi na konferenciji za novinare tu inicijativu usporedio sa zbivanjima u Osijeku.
  “Ova zadnja događanja, a posebno pokušaj destabilizacije rada Gradskog vijeća gdje se na vrlo perfidan i zločest način stranka koja je i dovela do ovoga gliba, iz kojeg se još dugo nećemo izvući, dodvornički uvlači i suflira SDP-u, a oni prljavu igru prihvaćaju i na sve moguće načine pokušavaju srušiti ono što su biračima obećali, ali danas su to, nažalost, zaboravili”, rekao je Išasegi. Naglasio je da se sve više u gradu osjeća “neprikrivena i nelogična koalicija HDZ-a i SDP-a”. “Glavni cilj HDZ-u i SDP-u je vezanje ruku gradonačleniku, a to je direktni atak i na HDSSB i naš program koji provodimo u gradu”, pojasnio je predsjednik đakovačkog HDSSB-a.

  “Ne stoji ocjena da se ništa ne radi i neutemeljena su prozivanja za nerad gradske vlasti i gradonačelnika”, kazao je Išasegi nabrojivši 24 gradska projekta čija realizacija je u tijeku ili su planirani, a za ilustraciju naveo je primjer dviju industrijskih zona, obnovu Preradovićeve ulice, izgradnju društvenog doma u Budrovcima, sanaciju deponije, izgradnju odvodnje u Kuševcu i druge projekte.
  Govoreći o SDP-ovoj inicijativi, Željka Begić Šimunidić, vijećnica HDSSB-a i predsjednica Odbora za statutarno-pravna pitanja najavila je da će izmjene Statuta proći zakonsku proceduru u zakonom predviđenom roku.
  Zvonko Plavčić čelnike đakovačkog SDP-a optužio je da po svoje mišljenje idu u Osijek. “Dečki idu kod Borzanice, dobiju uputstva što trebaju raditi i to prenose u Đakovo i napadaju gradonačelnika više nego nas jer nas i ne mogu napasti kada mi radimo sve pošteno i čestito, a tako radi i on, dok oni ljenčare od kafića do kafića i tako skupljaju podatke”, zaključio je Plavčić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog