Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Trnavački učenici u projektu “Čitamo mi u obitelji svi”

  Tijekom drugog polugodišta u Osnovnoj školi Josipa Jurja Strossmayera u Trnavi provodi se vrlo zanimljiv projekt pod nazivom “Čitamo mi u obitelji svi”. U projektu sudjeluju učenici trećeg razreda iz Hrkanovaca, Lapovaca, Kondrića, Dragotina i Trnave sa svojim roditelji a, učiteljima i knjižničarkom. Učenik petkom kući nosi naprtnjaču u kojoj se nalazi 8 knjiga iz različitih područja namijenjenih djeci i roditeljima. Srijedom se naprtnjača vraća u školu i ostaje do petka kada je preuzima drugi učenik. Osim knjiga, u naprtnjači je i bilježnica dojmova u koju učenik bilježi dojmove iz svoje obitelji.
  Cilj projekta je, kako pojašnjava knjižničarka Vesna Karalić-Kladarić, popularizacija čitanja, savladavanje tehnike čitanja, stjecanje navike, te kvalitetno obiteljsko druženje uz knjigu, ali i promicanje školskoga knjižničarstva.
  Projekt “Čitamo mi u obitelji svi” provodi se u cijeloj Hrvatskoj, realizira ga Hrvatska mreža školskih knjižničara, a osim trnavačke škole, u projekt su se uključile i škola u Piškorevcima te učenici Ćolnićeve škole u Đakovu.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog