Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Seljaci u četvrtak u podne izlaze na ceste

  Snijeg i niske temperature, čini se, nisu uplašili poljoprivrednike u njihovoj namjeri da sutra iziđu na ceste, odnosno da počnu s najavljenim prosvjedom. Odlučili su to na današnjem sastanku u Novoj Gradiški.
  Traktori, kako najavljuje Antun Laslo, izlaze na ceste u podne, a na području Osječko-baranjske županije bit će devet prosvjednih punktova.
  Seljaci se protive najavljenom drastičnom smanjenju sredstava za poljoprivredu u državnom proračunu i smatraju, kako ističe predsjednik Zajednice udruga seljaka Slavonije i Baranje, da to moraju jasno pokazati prije nego li se proračun izglasa. Seljaci traže i hitnu isplatu poticaja.
  Podsjećajući premijera Zorana Milanovića na njegove izjave tijekom predizborne kampanje o zapostavljenosti Slavonije, zamjeraju mu što nije pronašao vremena za poljoprivrednike dok istodobno, kako pojašnjava Laslo, ima vremena za sindikalne čelnike.
  Na području Đakovštine prosvjedovat će se na pet punktova, odnosno na đakovačkoj obilaznici, Širokom Polju, Bijeloj Vili, kod Piškorevaca i Đurđanaca, najavljuje Laslo ne navodeći koliko će prosvjed trajati.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog