Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Obrtnička škola proslavlja 125 godina rada

  Predstavljanjem projekta kontrole onečišćenja u poljoprivredi i prigodnom radionicom, te predstavljanjem Projektnog dana i Eko projektnog dana, danas je počelo obilježavanje 125. obljetnice Obrtničke škole Antuna Horvata. Program se nastavlja u petak izložbom i radionicom na temu starih zanata i predstavljanjem knjige “Đakovo – Obrtnički grad”, te otvorenjem kabineta robotike, a završit će svečanom akademijom u Hrvatskom domu.

  Kako ističe ravnatelj Mirko Ćurić, škola je jedna od rijetkih koja ima neprekinuti kontinuitet od 125 godina. Od 23. siječnja 1887. godine praktično nije prekidala svoj rad, izuzev dviju ratnih godina 1943. i 1944. godine. Kada je riječ o novijoj povijesti, škola se može pohvaliti brojnim rezultatima, projektima i nagradama, te je samo u posljednjih 12 godina dva puta proglašena najboljom školom u Hrvatskoj, podsjetio je Ćurić.

  Po svojoj dugogodišnjoj tradiciji Obrtnička škola jedna je od najstarijih u Hrvatskoj, a po broju učenika kojih je 800 učenika, uz 80 zaposlenih, ubraja se među veće škole, isitiče ravnatelj.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog