Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Nova pobjeda “meteorki”

    B – 1 HRVATSKA KOŠARKAŠKA LIGA ISTOK – DJEVOJKE

    7. KOLO

    METEOR ĐAKOVO – KOPRIVNICA            79:61

    U prvom poluvremenu bila je to ravnopravna igra koja je završila s minimalnom prednošću gošći (36:37). Prednost gošćama donijela je Vida koja je pogodila tricu s pola igrališta. U nastavku susreta Đakovčanke su igrale puno agresivnije što je urodilo plodom i donijelo vodstvo od desetak koševa prednosti. Do kraja susreta, zahvaljujući napadački raspoloženoj Jeleni Duvnjak, došle su do plus 18.

     

     

    Strijelci za Meteor Đakovo bili su:  Šola 6, Barna 2, Jelena Duvnjak 31, Radnić 7, Nikolina Duvnjak 6, Blažević 19, Kalamut 4, Kuna 4. Još su igrale: Mikulić, Čukušić, Gal, Ljubas. Trener: Robert Francem.

    * * * * * *

    A – 2 HRVATSKA KOŠARKAŠKA LIGA ISTOK

    18. KOLO

    METEOR ĐAKOVO – OSJEČKI SOKOL     56:79

    Protiv favoriziranih Osječana košarkaši Meteor Đakova pružili su dobar otpor u prvih 15 minuta kada su bili u zaostatku od samo šest koševa (21;27). Međutim, duža klupa gostiju presudila je u korist vodeće momčadi lige. Do kraja prvog poluvremena razlika je narasla na 16, da bi u drugom poluvremenu gosti došli do konačnih 23 koša prednosti.

    S obzirom na snagu protivnika đakovački košarkaši pokazali su solidnu igru, a najbolju igru pružio je Jelavić sa 15 postignutih koševa. Kruljac je dodao 12, Tadić 10, Omazić 9, Ćurić i Žeravica po 5. Još su igrali;: Budimir, Alduk, Marjanović. Trener: Igor Kovačević.

    * * * * *

    B – 1 HRVATSKA KOŠARKAŠKA LIGA. ISTOK

    17. KOLO

    ŠKOLA KOŠARKE „SEDAM“ – POŽEGA    71:98

    Gosti iz Požege opravdali su ulogu favorita i bez većih problema došli su do nove pobjede koja ih i dalje ostavlja u borbi za naslov prvaka. A đakovačkim „školarcima“ još jedan poraz – ukupno 13.

    Strijelci za Školu košarke „Sedam“ bili su: Ćorić 9, Vukadin 8, Lončarić 11, Vrtarić 8, Papac 2, Češkić 28, Čupić 4. Još su igrali: Grbeša, Martinović, Rechner, Krpan, Car.

    * * * * *

    LIGA SLAVONIJE I BARANJE ZA KADETE

    GRUPA „B“ – 11. KOLO

    PAPUK – METEOR ĐAKOVO                        24:65

    Protiv slabašnih Veličana „meteorci“ su upisali sigurnu i uvjerljivu pobjedu. Đakovčani su iskoristili priliku da i mlađi igrači iskoriste svoju priliku.

    Najbolji strijelac u redovima pobjednika bio je Budimir s 20 koševa, Šušak je dodao 16,  Zvonimir Marjanović 13, Bušić, Hajduković i Stjepan Marjanović po 4, Šola 3, Peran 1.

    POŽEGA – ŠKOLA KOŠARKE „SEDAM“    60:75

    Strijelci za Školu košarke „Sedam“ bili su: Grbeša 20, Martinović 18, Car 13, Čupić 9, Patrun 5, Kelava 4, Jurić 4, Spajić 2. Još su igrali:  Perković, Krpan, Kukić.

    SKUPINA „B“

    VALPOVO – ŠKOLA KOŠARKE „SEDAM“ II             88:75

    Strijelci za Školu košarke „Sedam“ bili su: Češkić 22, Kristijan Vladović 17, Raguž 14, Jakšić 8, Barberić 6, Platužić 4, Soldo 3, Filip Vladović 1.

     

    * * * * *

    LIGA SLAVONIJE I BARANJE ZA POČETNIKE

    GRUPA „A“ – 11. KOLO

    ŠKOLA KOŠARKE „POŽEGA“ – METEOR ĐAKOVO              64:83

    Još jednu rutinsku pobjedu osvojili su početnici „meteora“ na gostovanju u Požegi čime su se za još jedan korak približili osvajanju prvoga mjesta u grupi „A“.

    Strijelci za Meteor Đakovo bili su: Topalović 8, Bošković 19, Sesar 3, Križić 2, Tomić 19, Šimunović 1, Daka 1, Divić 30. Još su igrali: Omazić, Maričić, Krajina, Jarčević. Trener: Marko Miller.

    10. KOLO

    ŠKOLA KOŠARKE „SEDAM“ – VINKOVCI            48:81

    GRUPA „B“

    OSJEČKI SOKOL – ŠKOLA KOŠARKE „SEDAM        67:47

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog