Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Ćurićeva solo dionica za pobjedu

  A – 2 HRVATSKA KOŠARKAŠKA LIGA ISTOK

  Ćurićeva solo dionica za pobjedu

  16. KOLO

  METEOR ĐAKOVO –VIROVITICA                              79:67

  (25:19; 20:24; 13:14; 21:10)

  Đakovčani su utakmicu protiv Virovitice otvorili vodstvom nakon prvih deset minuta (25:19). U napadačkom dijelu cijela petorka (Ćurić, Jelavić, Tadić, Omazić, Kruljac) bila je raspoložena što potvrđuje i 25 zabijenih koševa. U nastavku susreta gosti su bili na mini album zaostatku tako da je u 15. minuti rezultat bio 34:32. Gosti su u 19. minuti došli u vodstvo 41:40, a tricom Žeravice i košem Omazića Đakovčani odlaze na odmor s minimalnim vodstvom 45:43.

  U nastavku susreta gosti iz Virovitice došli su u vodstvo koje su održavali tijekom trećega dijela susreta. U gostujućim redovima posebno je bio raspoložen Ferenčević, a kod Đakovčana najiskusniji Mikulić, Omazić i Kruljac. Tek u posljednjih pet minuta utakmice Đakovčani su se uspjeli „odlijepiti“ i to ponajprije zahvaljujući mladom Filipu Ćuriću koji je u završnici ubacio 9 koševa i domaćima donio nedostižnu prednost. Uz spomenutu iskusnu trojku, solidnu partiju pružili su i Tadić i Žeravica.

  Đakovčani su upisali svoju sedmu prvenstvenu pobjedu, a u nedjelju ih očekuje novo iskušenje – vodeći Osječki sokol.

  Strijelci za Meteor Đakovo bili su: Ćurić 11, Jelavić 6, Omazić 19, Kruljac 16, Tadić 8, Mikulić 14, Žeravica 5. Još su igrali: Budimir, Marjanović, Alduk. Trener: Igor Kovačević.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog