Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vlatka Berc treća u „sprintu“

  PRVENSTVO REGIJE ISTOK U SPRINTU ZA KUGLAČICE

  Vlatka Berc treća u „sprintu“

  Đakovačka kuglana „Fortuna“ bila je u subotu  domaćin pojedinačnoga prvenstva Regije Istok u sprintu za kuglačice. Na kraju natjecanja najviše upsjeha imala je osječka kuglačica Margita Pačarek koja je u finalu svladala klupsku kolegicu Zoricu Todić. Đakovčanka Vlatka berc zauzela je treće mjesto, a đakovačke kuglačice zauzele su slijedeća mjesta: Zora Grbeša bila je peta, Narijana Peršun šesta, deveto mjesto pripalo je Heleni Korbar sa srušenih 175 čunjeva, iskusna Nada Kulaš zauzela je 12. Mjesto (158), 13. Je Dalija Perković sa 157 čunjeva, a Lucija Kuna osvojila je 14.mjesto sa 152 srušena čunja.

  * * * * *ž

  PRETKOLO KUPA REGIJE ISTOK U KUGLANJU

  VRIJEDNOSNICE OS DARDA – FORTUNA                              7:1

  U pretkolu Kupa Regije Istok veliko iznenađenje dogodilo se u Osijeku gdje su Vriijednosnice OS Darda s visokih 7:1 svladali drugoligaša Fortunu. Opravdanje za ovako visok poraz Đakovački kuglači mogu tražiti u kombiniranom sastavu koji se suprotstavio Vrijednosnicama. Za Fortunu su nastupili: Ivan Bagarić (532), Vinko Raspudić (552), Željko Obad (535), Željko Brzica (506), Ivan Mlivić (570), Milenko Nikolić (565). Ovim se porazom Fortuna oprostila od kup natjecanja.

   

  TVIN – SILOS                     3:5

  Kuglači Silosa uspješno su prošli prvu prepreku u Kupu. Plasman u drugo kolo protiv Tvina osigurali su: Branko Kušt (540), Zvonko Mihaljević (531), Dražen Draženović (544), Igor Jukić (554), Budimir Dragojević (531), Goran Parač (532). U prvom kolu kuglači Silosa sastaju se sa Šećeranom.

  * * * * *

  PRVENSTVO GRADA U KUGLANJU

  Najbolje pojedinačne rezultate 15. kola ostvarili su: Zlatko Erceg (Majerovi) 594, Perija Marić (Libro) 584, Slavko Škorić (Novi silos) 583, Ilija Letica (Mandarić šped) i Zoran Soldić (Fortuna) 570, Ivan tokić (Sun Truck) 559.

  REZULTATI 15. KOLA:

  LIBRO – ĐAK. VINA         5:3

  SUN TRUCK – MAJEROVI             3:5

  NOVI SILOS – GRICKOVI                              6:2

  MANDARIĆ ŠPED – FORTUNA   3:5

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog