Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovčanke uvjerljive

  PRIJATELJSKI ODBOJKAŠKI TURNIR U ĐAKOVU

  Đakovčanke uvjerljive

  Odbojkašice Đakova protekloga vikenda ugostile su sportske prijateljice iz Vrsara. Naime, tijekom ljeta Đakovčanke su bile gošće djevojkama iz Vrsara, pa su im sada uzvratile gostoprimstvo.  Trener Dragan Božić želio je imati kvalitetne protivnike tako da su u gsote došle i odbojkašice Belišća, vodeća ekipa Druge odbojkaške lige s kojima će Đakovčanke voditi borbu za naslov prvakinja.

  U prvom susretu gošće iz Vrsara bez većih problema slavile su protiv Belišća rezultatom 2:0. S dva uvjerljiva seta (25:19 i 25:12) gošće su potvrdile zašto su među vodećim ekipama druge lige. U drugom susretu Đakovčanke su također s 2:0 u setovima slavile protiv Belišća. Dva puta po 25:20 bilo je dovoljno za pobjedu.

  U trećem posljednjem meču turnira odbojkašice trenera Dragana Božića odigrale su odličnu utakmicu i s25:19 i 25:22 slavile protiv sportskih prijatelja iz Vrsara.

  REZULTATI:

  FUNTANA –BELIŠĆE       2:0 (25:19;25:12)

  ĐAKOVO – BELIŠĆE        2:0 (25:20; 25:20)

  ĐAKOVO – FUNATANA                2:0 (25:19, 25:22)

  Đakovčanke su igrale u slijedećem sastavu: Ivana Sučić, Marija Babić, Kristina Zirn, Ivona Radoš, Petra Šimić, Mirna Bušić, Ivana Anđelić, Josipa Radoš, Gabrijela Car, Marija Mihalina, Manuela Miklaj, Elizabeta Skočibušić, Iva Lozić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog