Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Predstavljen priručnik “Preporuke o hranidbi mliječnih krava”

  Priručnik “Preporuke u hranidbi mliječnih krava”, autora  Darka Grbeše, čiji izdavač je  Hrvatska mljekarska udruga,   predstavljen je danas u zajedničkim poslovnim prostorima Hrvatske poljoprivredne agencije i uzgajivačkih saveza i udruženja koja okupljaju uzgajivače mliječnih krava.

  Priručnik je, kako je istaknuo profesor Grbeša, namijenjen farmerima kojima donosi američka i francuska iskustva, odnosno dostignuća. Đakovo je odabrano za predstavljanje jer je u  Osječko-baranjskoj županiji najviše  mljekara  koji su spremni u uzgoju koristiti najnovija saznanja, rečeno je na predstavljanju.
  Odgovarajući za naš Radio  na pitanje koliko su hrvatski farmeri spremni za   europske standarde u proizvodnji mlijeka  profesor Grbeša naglašava da u hranidbi nisu dostigli te standarde. “Nemamo dobar menadžment hranjenja krava i nemamo dobru organizaciju. Nitko ne gleda koliko kilograma hrane treba za proizvodnju litre mlijeka”, zaključuje profesor Grbeša.

  Osim predstavljanja priručnika o hranidbi mliječnih krava, na skupu je bilo riječi i o uređivačkoj koncepciji časopisa Mljekarski list, Uzgoj goveda i Podlistka Hrvatske poljoprivredne agencije.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog