Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Josip Matkov SDP-ov kandidat za gradonačelnika

  Neuobičajeno rano,  đakovački SDP prva je stranka koja je objavila ime svog kandidata za gradonačelnika na lokalnim izborima sljedeće godine, a to je predsjednik Josip Matkov. Iako je predstojeći referendum o ulasku Hrvatske u EU bila  tema  konferencije za novinare, čelnici stranke  više su vremena posvetili objavi  imena SDP-ova kandidata za funkciju gradonačelnika. Pojašnjavajući tu odluku Damir Tomić  istaknuo je da grad ne ide u dobrom smjeru i da već duže vrijeme u gradu ima problema,a da odgovornost za to snosi i državna vlast, županija, ali i sam grad. Stoga je SDP odlučio, kaže Tomić, objaviti ime svog kandidata, koji je samouvjereno najavio da će lokalni izbori 2013. biti  ponovo SDP-ovi. Iako je o programu rano govoriti, Matkov je najavio da će  oživljavanje gospodarstva i privlačenje invesitora biti središnji dio njegova programa.
  Objavljivanjem imena kandidata za funkciju gradonačelnika godinu i pol prije izbora SDP želi odaslati jasnu poruku kako biračima, tako i potencijalnim koalicijskim partnerima koje, kako je pojasnio Tomislav Vuković, prije svega vide u partnerima Kukuriku koalicije, ali i svih drugih koji podrže SDP-ovog  kandidata i program.
  Osim što žele da građani na vrijeme znaju tko je njihov kandidat za gradonačelnika,  u SDP-u smatraju da je objava imena  i svojevrsni test, pojašnjava Tomić uz napomenu da je u gradu došlo do svojevrsnog zasićenja dosadašnjim političarima koji su, manje ili više uspješno, dosad vodili grad.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog