Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Općina Levanjska Varoš planira nabavu vlastitog autobusa za učenike-putnike

  Ne uključi li se uskoro država u financiranje troškova prijevoza učenika-putnika, što je sve veći i veći problem roditeljima posebno udaljenih mjesta, Općina Levanjska Varoš nabavit će vlastito vozilo za tu namjenu, najavio je gostujući u današnjoj emisiji “Izravno”, načelnik Slavko Tidlačka. Iz te općine putuje ukupno 46 srednjoškolaca, s tim da u Đakovo svakodnevno putuje 34 učenika. Oni se na različite načine snalaze, a neke od njih roditelji prevoze svakodnevno do škole.
  Jedna od mogućnosti je nabavka autobusa do 30 sjedala čime bi se, kaže načelnik, taj problem riješio za sljedećih 15 godina. U tom slučaju roditelji bi sufinancirali prijevoz do 350 kuna mjesečno, a tim autobusom koristili bi se i mještani onih sela koja sada nisu povezana nikakvim prijevozom s općinskim sjedištem, ali ni sa drugim mjestima, kao i članovi DVD-a, nogometnog kluba i KUD-a, napominje načelnik Tidlačka.
  Već su stigle četiri ponude za nabavku vozila putem leasinga, a za tu je investiciju u ovoj godini u općinskom proračunu predviđeno 200 tisuća kuna. Za realizaciju te ideje načelnik Općine Levanjska Varoš očekuje pomoć i županije.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog