Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Raspudić najavio kandidaturu za predsjednika đakovačkog HDZ-a!

  Nakon što je vrh HDZ-a odlučio da se izborni sabor stranke održi 20. svibnja, tu stranku čekaju unutarstranački izbori i na nižim razinama.
  Izborne aktivnosti u temeljnim ograncima kreću već u veljači i trebale bi biti okončane do sredine ožujka, kada bi se trebala održati izborna skupština Gradske organizacije, doznajemo od Ante Raspudić koji najavljuje svoju ponovnu kandidaturu za mjesto predsjednika. Ističe da se ne boji protukandidata, pa čak i poziva sve zainteresirane da se uključe u izbore.

  Raspudić tvrdi da se, za razliku od drugih stranaka, u đakovačkom HDZ-u u proteklom mandatu, uz njega kao predsjednika, profiliralo još nekoliko imena. Tvrdi također da otkad je on na čelu stranke nije bilo nezadovoljstva i potresa u stranci, odnosno da se to nije pokazalo kroz stranačke strukture. “Da li ima nezadovoljnih u lokalnim kafićima ja to ne želim niti komentirati. Naravno da smo se mi distancirali od nekih ljudi, posebice onih koji su sudjelovali u pretvorbama i privatizacijama jer HDz ne želi pokrivati pretvorbeni kriminal. Da li grupacija oko tih ljudi nešto planira ili ne, dapače, svatko ima pravo, neka se kandidira, neka stavi svoje ime i prezime pred članstvo i neka članstvo odluči”, pojašnjava Raspudić.
  Izborne aktivnosti u temeljnim, općinskim i gradskom organizacijama HDZ-a trebale bi biti gotove do travnja za kada je najavljeno održavanje izbora u županijskim organizacijama.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog