Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Krizmanić za slavlje Croatije

  NOGOMET

  Krizmanić za slavlje Croatije

  Nogometni klubovi odradili su ovaj hladni vikend odigravanjem prijateljskih utakmica. Nogometaši Croatije odigrali su svoju prvu pripremnu utakmicu. Na svom su terenu dočekali momčad Pan Tomislava iz Donjih Andrijevaca. Već u 3.minuti domaći su golom Krizmanića došli u vodstvo 1:0,a ovaj rezultat ostao je do samoga kraja susreta. Trener Damir Lelas svim igračima pružio je priliku da nakon dvotjednih napornih p0riprema osjete i loptu.

   

  * * * * *

  Nogometaši Torpeda, nakon neriješenih 3:3 protiv Čepina, u subotu su gostovali u Otoku gdje ih je dočekao istoimeni trećeligaš. Otočani su poveli 1:0 u 16. Minuti golom Komljenovića,a Kuševčani su izjednačili u 24. Minuti golom Lucijanića. Domaći su za samo dvije minute 57. i 59.) golovima Komljenovića došli u vodstvo 3:1, a gosti su u 88. minuti golom Vjekoslava Vračevića smanjili na konačnih 3:2. Trener Igor Tot, unatoč poraza, zadovoljan je prikazanom igrom svoje momčadi.

  Torpedo je nastupio u sastavu: Vinković, Žeravica, Grgić, Kretonić, Đelagić, Tančik, Mikulić, Pitlović, Adamec, Holjevac, Cebić, Polgar, Dubravac, Vračević, Lucijanić, Bogetić, Radočaj, Andrić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog