Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Još jedan đakovački potop!

  A – 2 HRVATSKA KOŠARKAŠKA LIGA ISTOK

  15. KOLO

  VINKOVCI – METEOR ĐAKOVO  100:44

  Đakovački košarkaši tek su jednu četvrtinu pružili kakav-takav otpor agresivnim Vinkovčanima. Nakon prvih deset minuta bilo je samo plus 6 za domaće, a kakav-takav otpor Đakovčani su pružili i u drugih deset minuta susreta. Dugandžić i Vuić bili su nerješiva  zagonetka za gostujuću obranu tako da su Vinkovčani na odmor otišli s vodstvom 44:24. U nastavku susreta postojala je samo jedna momčad – ona trenera Sanjina Kalaice koja je iz minute u minutu povećavala prednost  do konačnih plus 56 koševa. Tako su Vinkovčani vratili s kamatama za jesenski poraz u Đakovu.

   

  U redovima Meteor Đakova treba istaknuti odličnu napadačku igru centra Marka Tadića sa ubačenih 10 koševa, e solidno izdanje Jelavića uz 14 ubačaja. Svi ostali ispod prosjeka. Uz spomenuti dvojac strijelci za Meteor Đakovo bili su: Omazić 3, Kruljac 9, Ćurić 2, Gadžić 4, Žeravica 2. Još su igrali: Budimir, Dumančić, Alduk, Duvnjak, Marjanović. Trener: Igor Kovačević.

  * * * * *

  B 1 HRVATSKA KOŠARKAŠKA LIGA ISTOK

  14. KOLO

  NAŠICE – ŠKOLA KOŠARKE “SEDAM”      94:70

  * * * * *

  B – 1 HRVATSKA KOŠARKAŠKA LIGA ISTOK -DJEVOJKE

  4. KOLO

  BROD NA SAVI – METEOR ĐAKOVO        61:43

  Đakovčanke su odlično otvorile susret i nakon prve četvrtine bile su u vodstvu 18:8. Međutim, u drugih deset minuta Brođanke su vratile istom mjerom (15:5) tako da su obje ekipe na odmor otišle poravnate (23:23). U nastavku susreta i dalje se igralo koš za koš, a tek u posljednjih deset minuta kada su „meteorke“ ostale bez snage,. Brođanke dolaze do pobjede koje je izražena s previsokom razlikom s obzirom na prikazanu igru. Najbolja u redovima Meteor Đakova bila je Jelena Duvnjak s 19 ubačenih poena, Radnić je dodala 9, Blažević 5, Kuna 3, po dva puta u listu strijelaca upisale su se: Šola, Barna, Nikolina Duvnjak i Kalamut. Još su igrale: Gal, Ćorić, Jukić. Trener: Robert Francem.

  * * * * *

  LIGA SLAVONIJE I BARANJE ZA KADETE

  8. KOLO SKUPINA “A”

  SVJETLOST BROD – METEOR ĐAKOVO    66:76

  Kadeti Meteor Đakova prošli su neokrznuti i Brod. Od početnog vodstva 6:0 do kraja utakmice Đakovčani su bili u stalnom vodstvu. Najzaslužniji za to je Filip Ćurić kojega domaći igrači nisu mogli zaustaviti. Uz njegovih 29 koševa odličnu partiju pružili su i Vinko Šušak sa 17 i Domagoj Alduk, strijelac 16 koševa. Budimir i Marjanović postigli su po 6 koševa, a dvije solo akcije završio je Hajduković s dvije lagane kontre. Još su igrali: Sokolović, Šola, Smoljo, Bušić, Peran, Stjepan Marjanović.

  STRMAC – ŠKOLA KOŠARKE “SEDAM”    28:128

  Strijelci za Školu košarke „Sedam“ su: Grbeša 27, Kelava 22, Car 17, Radoš 16, Martinović 15, Čupić 10, Jurić 8, Hajduković 5, Perković 2, Patrun 2, Spajić 2, Grizelj 2.

  SKUPINA “B”

  OLIMP – ŠKOLA KOŠARKE “SEDAM” II    63:95

  Strijelci za Školu košarke „Sedam“ II bili su: Jakšić 18, Vladović 16, Krpan 14, Češkić 14, Raguž 13, Barberić 10, Glavaš 4, Soldo 4, Platužić 2.

  * * * * *

  LIGA SLAVONIJE I BARANJE ZA POČETNIKE

  8. KOLO – SKUPINA “A”

  ŽUPANJA – METEOR ĐAKOVO                   82:88

  Teže nego li se očekivalo početnici Meteor Đakova upisali su novu pobjedu i time i dalje ostali vodeći u svojoj skupini.

  Najzaslužniji za pobjedu bili su Divić s 20, Tomić s 19 i Topalović sa 16 postignutih koševa.  Bošković je dodao 11, Dilber 8, Križić 6, Omazić 5, Bartolović 2 i Matijašević 1. Još su igrali: Jarčević, Marjanović, Daka. Trener: Mrko Miller.

   

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog