Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Zlatnim Maratoncem u Silvestrovo

    Tradicionalnim Maratoncem, koji je završio kasno sinoć nakon cjelodnevnog programa s raznolikim gostima, svirkom u živo i proglašenjem rezultata natjecanja “50 torti za 50 godina Radio Đakova” jučer je obilježen zlatni jubilej Radio Đakova.

    Kroz program su prošli brojni gosti, voditelji koji su nekada radili na Radio Đakovu, đakovački glazbenici, te drugi uzvanici.

    U natjecanju za najmaštovitiju tortu pobjeda je, prema ocjeni posebnog žirija i sponozora tvrtke Žito, pripala Anici Banović iz Đakova. “Htjela sam da moja torta bude u znaku suvremenog radija – “Prvog radija u boji”  kao što su te boje pritusne u programu Radio Đakova”, prokomentirala je Anica Banović osvajanje nagrade. “Nagrada mi je tim draža kada sam vidjela u kakvoj sam konkurenciji pobjedila jer su i ostale torte bile izuzetne i vrlo maštovite”, pojašnjava uz napomenu da je utrošila puno vremena u izradu pobjedničke torte.

    Pobjedničkoj torti pripalo je 1.000 kuna tvrtke Žito, a nagradu joj je uručila Tajana Rogulja, predstavnica Žita

    Nakon proglašenja pobjednika sve su torte ponuđene građanima na kušanje, a obilježavanje zlatnog jubileja Radio Đakova nastavljeno je karaokama uz pobjedu Mateje Matković iz Đakova.

    Obilježavanje zlatnog jubileja završava danas okončanjem nagradne igre  “Radijske rođendanske kuglice i svjećice” za naše poslovne partnere.

    Zlatni Maratonac Radio Đakova nastavlja se i danas za sve one koji će u Sivlestrovo ući uz “Prvi radio u boji”.

    Svima sretna Nova 2012. godina!

    omentara

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog