Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Peta obljetnica ĐUS-a

  Kao izraz želje đakovačkih studenata da aktivno sudjeluju u rješavanju problema koji sputavaju studentsku populaciju u ostvarivanju svojih osnovnih interesa, ali i da aktivno sudjeluju u mnogobrojnim edukativnim, kulturnim, sportskim, zabavnim i drugim aktivnostima, prije pet godina osnovana je Đakovačka udruga studenata. To je, kako se navodi u priopćenju predsjednika Gorana Primorca, probudilo svijest o studentskom životu u Gradu Đakovu.
  Nizom projekata ĐUS je pridonio poboljšanju studentskog standarda, kvaliteti studiranja, ali i jačanju lokalpatriotizma, navodi se u priopćenju uz napomenu da udruga broji više od 700 članova. Među svoje najznačajnije projekte Đakovačka udruga studenata ubraja organizaciju Smotre sveučilišta u Đakovu, zalaganje za besplatne laptope studentima na drugoj godini studija, sufinanciranje prijevoza za studente, suradnja sa sličnim organizacijama u Hrvatskoj i inozemstvu, organizacija edukativnih putovanja, te susreti đakovački studenata u Zagrebu i Osijeku.
  Svoj prvi okrugli jubilej Đakovačka udruga studenata obilježit će sutra domjenkom u Eagle Pubu u 21 sat, navodi se u priopćenju predsjednika Gorana Primorca.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog