Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Izložba fotografija “Nada Varšava Svome gradu…”

  “Nada Varšava   Svome gradu…” naziv je izložbe fotografija koja je sinoć otvorena u predvorju Hrvatskog doma, a koju je u spomen na svoju dugogodišnju članicu organizirao Foto kino klub Đakovo koji ove godine, kako je istaknuo predsjednik Damir Tomić, obilježava 60. obljetnicu djelovanja. Klub se na ovaj način zahvaljuje svojoj članici koja je u njegov rad utkala svojih 50 godina aktivnog djelovanja, što se i planiralo obilježiti još za Nadina života, pojasnio je Tomić.

  O doprinosu Nade Varšave društvenom životu grada kroz njezino dugogodišnje i svestrano djelovanje govorio je suradnik Franjo Baumholc ističući posebno njezin istančan osjećaj za lijepo, što se vidi i na njezim fotografijama. Osim u Foto kino klubu, Nada Varšava bila je aktivna i u Đakovačkim vezovima, turističkoj promociji grada, Narodnoj tehnici, sportu, a kao spikerica bila je i među osnivačima Radio Đakova koji ovih dana obilježava svoju 5o. obljetnicu.

  “Kroz svoj opsežni  i sadržajni rad Nada je uspjela naš grad učiniti ljepšim, boljim i plemenitijim”, naglasio je Baumholc uz napomenu da  je izložba fotografija tek  dio njezina rada. Izložene fotografije Nadin su  autorski rad, a nastale su od ranih šezdesetih do danas, rečeno je na otvorenju kojemu su,  uz najbližu rodbinu, prijatelje i suradnike, bili nazočni i brojni poštovatelji i poznanici.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog