Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Srb optužuje Pupovca za dvostruke kriterije

  Hrvatska stranka prava protiv je ulaska Hrvatske u Europsku uniju jer su, između ostalog, građani neinformirani o tome što ih čeka, a za nekoliko mjeseci bi se trebali izjašnjavati o tome na referendumu, istaknuo je na konferenciji za novinare predsjednik HSP-a Danijel Srb.

  U sklopu obilježavanja Dana mladeži HSP-a članovi te stranke danas su u Đakovu proveli anketu “Prijatelji Europe protiv Europske unije” kojom, kako je rečeno na konferenciji za novinare, hrvatski građani pokazuju da osjećaju problematiku ulaska Hrvatske u EU i prepoznaju da u tom procesu nešto o zbiljno  nije u redu. “Vjerujem da će se na referendumu građani izjasnisti proitv ulaska Hrvatsek u EU, što će mnoge iznenaditi”, naglasio je Srb.

  Predsjednik HSP-a  prokomentirao je i aktualno suđenje Ivi Sanaderu za primanje mita u slučaju prodaje INE Mađarima. “Ili Vlada mora tražiti blokadu INE putem DORH-a, ili je proces koji se vodi protiv bivšeg premijera politički proces”, naglasio je Srb.

  Predsjednik HSP osvrnuo se i na uhićenje Josipa Boljkovca, odnosno na reakciju Milorada Pupovca koji je tim povodom najavio obraćanje različitim europskim institucijama. Optužio ga je za dvostruke kriterije jer nije tako reagirao u slučaju generala Bobetka. “To sve govori o nevjerodostojnosti politike uskih srpskih nacionalnih interesa u Hrvatskoj, a ne prihvaćnju Republike Hrvatske svojom domovinom, što mi osuđujemo”,  zaključio je Srb.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog