Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Slavonski derbi uvjerljivo Đakovčanima

  DUKAT PRVA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA

  Slavonski derbi uvjerljivo Đakovčanima

  9. KOLO

  ĐAKOVO -OSIJEK 41:31 (21:18)

  Slavonski derbi ponudio je, po tradiciji, borben i dobar rukomet. Đakovčani su osjetniju razliku (10:6) ostvarili u 11. minuti utakmice zahvaljujući brzim kontrama krila: s desne strane Kovača koji je za devet minuta postigao tri gola, i Antonia Jozipovića s lijeve strane koji se dva puta upisao u listu strijelaca. Odlično je utakmicu otvorio i Tomislav Barberić s dva postignuta gola. Osječani su iskoristili nešto slabiju đakovačku igru u obrani, te su, u 21. minuti,  serijom golova smanjili rezultat na 15:12. Međutim tada je proradio najbolji đakovački strijelac Tomislav Bošnjak koji je s četiri gola vratio prednost na plus  6 (19:13). U posljednjih pet minuta prvoga dijela Osječani su serijom 4:0 smanjili rezultat na 21:18 što je bio i rezultat prvoga poluvremena.

  Utakmicu su domaći igrači prelomili u prvih deset minuta nastavka. Golovima Bošnjaka, Jozipovića i Lovrića Đakovčani su pobjegli na plus 6 (24:18), da bi do kraja susreta održavali stečenu prednost i na kraju završili u plusu od deset golova. Na kraju je ipak presudilo iskustvo, a ponovo je najbolji strijelac bio Bošnjak sa 10 golova, odlično su odigrala i dva đakovačka krila koja su postigla po sedam golova (Kovač i Jozipović), po pet puta su se u listu strijelaca upisali Lovrić i Tomislav Barberić, tri gola zabio je Škalić, dva je upisao Pahanić, a po jedan gol postigli su: Zrakić i Tot. Još su igrali: vratari rajković i Petrović, te Poljičak, Ivan Barberić, Perković, Boris Lubar, Punda. Trener: Perica Tadić.

  * * * * *

  TREĆA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA ISTOK

  7. KOLO

  PAN ĐAKOVO – PETRIJEVCI II    43:14 (22:5)

  Đakovačke rukometašice odradile su tek nešto jači trening protiv slabašnih gošći iz Petrijevaca. Nakon početnih 1:1, „panovke“ su zabile uzastopnih devet golova uza vodstvo 10.1, da bi do odmora razliku podigle na visokih 22:5. U nastavku susreta trener Đino Grgić dao je priliku svim igračicama koje su se upisale u listu strijelaca. Najučinkovitija u napadu bila je Marija Penava sa osam golova, šest je dodala Marina Tadić, Ivana Zirn postigla je pet, po četiri puta u listu strijelaca upisale su se: Iva Prskalo i Marija Matasović, tri gola postigla je Doris Humbal, dva su postigle: Dubravac, Helena Prskalo, Antonia Klemen i Marija Bošnjaković, a jednom se u listu strijelaca upisala Danijela Maras.

  * * * * *

  ŽUPANIJSKA RUKOMETNA LIGA ZA IGRAČICE ROĐENE 1996. I MLAĐE

  VINKOVCI – PAN ĐAKOVO          12:41 (7:22)

  Kadetkinje „pana“ održale su sat rukometa kolegicama iz Vinkovaca. od samog početka utakmice razlika je rasla u korist Đakovčanki, a u pobjedničkoj ekipi dvije igračice su se natjecale koja će zabiti više golova. Na kraju, Marija Penava i Ivana Zirn stale su na deset postignutih golova, a osim njih u listu strijelaca upisale su se i: Barić 5, Bogdanović 3, Dubravac 1, Humbal 2, Prskalo 6, Matasović 2, Punda 1, Tadić 1. Još su igrale: Tokić, Orešković, Beljan, Mihalina. Trener: Đino Grgić.

  * * * * *

  ŽUPANIJSKA RUKOMETNA LIGA ZA IGRAČICE ROĐENE 1998. I MLAĐE

  PAN ĐAKOVO – OSIJEK 15:21 (11:15)

  Đakovačke mlađe kadetkinje dobro su se držale do rezultata 3:3, a tada gošće dolaze u vodstvo 7:3 koje održavaju do kraja prvog poluvremena.  U nastavku susreta Osječanke su kontrolirale rezultat i na kraju došle do zaslužene pobjede.

  Strijelci za Pan Đakovo bile su: Barišić 4, Goluža 1, Prekačin 6, Prskalo 4 . Još su igrale: Dunđerović, Delić, Gilman, Privara, Sastić, Popović-Basta, Vulama, Kelava, Zrakić, Popović. Trener: Mladen Rajković.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog