Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Silos spasio prvenstvo!

  DRUGA HRVATSKA KUGLAČKA LIGA ISTOK

  Silos spasio prvenstvo!

  8. KOLO

  ŽELJEZNIČAR BEL – FORTUNA            5:3

  Fortuna je na teškom gostovanju u Belišću doživjela poraz koji, zbog poraza osječkoga Željezničara, protiv Silosa, nije ostavio većeg traga na tablici. Belišćanski susret bio je neizvjestan do samoga kraja. Do posljednjega čišćenja Željo je imao samo jedan čunj prednosti, ali sreća se na kraju osmjehnula igračima iz grada papira.

  Prvi bod za Fortunu donio je Denis Leko Mlivić sa srušenih 599 čunjeva, dok je Ivan Živković srušio solidnih 557 čunjeva, ali to nije bilo dovboljno za bod. U drugom paru Mato Šalinović je izgubio svoj meč (536), ali je Darinko Radoš to nadoknadio sa drugim rezultatom svoje momčadi (573). U posljednjem paru Milenko Nikolić pobijedio je svoga protivnika na setove (542), a Ivica Funarić (540) prepustio je bod Zorana Strugačevcu. Tako su Belišćani za samo 17 čunjeva došli do nove pobjede koja ih je bodovno poravnala se osječkim Željezničarem. Kuglači Fortune zadržali su treće mjestosa devet bodova, dakle tri boda zaostaju za vodećim dvojcem.

  SILOS – ŽELJEZNIČAR OS                   5,5:2,5

  Silos je težak zadatak, pobijediti vodeći Željezničar, riješio uspješno. U prvom paru odlično je odigrao Branko Kušt koji je, uz srušenih 588 čunjeva, napravio i osjetnu razliku u čunjevima. Klupski kolega Tomislav Dumančić u nekoliko navrata imao je priliku preokrenuti meč protiv Tomislava Bece, ali nedostatak koncentracije učinio je svoje i đakovačkom igraču donio poraz.

  U drugom paru raspoložen je bio Slobodan Brajković as 601 čunjem, ali, nažalost, to nije bilo dovoljno za pobjedu jer je na drugoj strani bio još raspoloženiji Dario Šimunović koji je srušio 613 čunjeva. Budmir Dragojević podijelio je bod Ivica Klasana (obojica srušila 581 čunj). Goran Parač (588) i Željko Liović (538) učinili su pravu stvar>: sačuvali razliku u čunjevima i na taj način nanijeli poraz vodećim Osječanima. Ovom pobjedom Silos je spasio prvenstvo jer su oba Željezničara (osječki i belišćanski) na vodećem mjestu, dok su se kuglači Silosa popeli na šesto mjesto sa 8 bodova.                  .

  * * * * *

  DRUGA HRVATSKA KUGLAČKA LIGA ISTOK – ŽENE

  8. KOLO

  VARTEKS – ĐAKOVO  1:7

  Đakovačke kuglačice opravdale su ulogu favorita, te su u Varaždinu upisale visoku pobjedu. koja ih i dalje ostavlja na vrhu drugoligaške konkurencije.

  U petoj pobjedi sudjelovale su: Vlkatka Berc (520), Dalija Prković (539), Zora Grbeša (495), Lucija Kuna (523), Marijana Peršun (512), Helena Korbar (534).

  Nakon 8. Kola đakovačke kuglačice nalaze se na ptvom mjestu sa 10 bodova. U slijedećem devetom kolu Đakovo igra na svojoj kuglani protiv Podravke iz Koprivnice.

  * * * *

  OTVORENO PRVENSTVO GRADA U KUGLANJU

  Bilo je ovo opet kolo raspoloženih pojedinaca. Najbolji rezultat postigao je Zlatko Erceg (Majerovi) sa 604 srušena čunja, Ante Lovričić (Sun Truck) srušio je 582, Igor Švraka (Fortuna) 579, Milan Vranješ (Sun Truck) 578, Zoran Soldić (Fortuna) 571, Stipo Škorić (Novi silos) 569.

  REZULTATI 7. KOLA:

  POLICIJA – ĐAKOVAČKA VINA                        7:1

  MAJEROVI – FORTUNA                                   3:5

  MANDARIĆ ŠPED – NOVI SILOS                      2:6

  SUN TRUCK – GRICKOVI                                 6:2

  * * * * *

  OTVORENO PRVENSTVO GRADA U KUGLANJU ZA REKLREATIVKE

  Najbolje pojedinačne rezultate 4.kola ostvarile su: Verica Sučić (Favori) 231, Ivanka Smajo (Druge) 228, Marijana Lulić (Natural) 226, Daliborka Ćurić (Obrtnik) 225, Nada Prskalo (Druge) 224Vlatka Mikuš (Ženska inicijativa HNS-a II) i Erika Šajinović (Ženska inicijativa HNS-a I) 221.

  REZULTATI 4. KOLA:

  NATURAL – FAVORI                            2:6

  ŽEN. INICI. HNS-a II – AKROPOLA        6:2

  OBRTNIK – DRUGE                              1:7

  ŽRN. INIC. HNS-a I – VUKA                   6:2

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog