Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Panovke” bez milosti

  DUKAT PRVA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA

  10. KOLO

  VIDOVEC BIOS – ĐAKOVO           30:29

  Samo malo sreće ili sudačke pravde bilo je potrebno rukometašima Đakova da se s gostovanja iz Vidovca vrate barem s jednim bodom. U 10. kolu Dukat prve hrvatske rukometne lige Đakovčani su poraženi 30:29 od vodećeg Vidovec Biosa. Samo dvije sekunde prije kraja suci su poklonili sedmerac domaćinima iz kojega su došli do dva nova boda.

   * * * * *

  TREĆA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA ISTOK – ŽENE

  8. KOLO

  PAN ĐAKOVO – SLAVONKA       44:19 (21:10)

  „Panovke“ su odradile još jedno kolo u trećoj ligi i još jednom dokazale da su prejake za ovaj stupanja natjecanja. Već nakon deset minuta rezultat je glasio 5:2 za domaće igračice, a neumoljive su s krila bile Marija Bošnjaković i Marija Matasović. Do odmora su Đakovčanke povećale razliku na plus 11, a u nastavku susreta trener Đino Grgić dao je priliku svim igračicama koje su do vrha napunile mrežu Slavonke.

  S nova dva boda rukometašice Pan Đakova nalaze se na prvom mjestu sa svih 16 bodova.

  Strijelci za Pan Đakovo bile su: Barić 4, Dubravac 1, Maras 1, Helena Prskalo 1, Bogdanović 1, Penava 5, Iva Prskalo 1, Zirn 7, Humbal 1, Matasović 10, Bošnjaković 5, Marina Perić 3, Bušić 4. Još su igrale: Tokić, Orešković, Tadić. Trener: Đino Grgić.

  * * * * *

  ŽUPANIJSKA MLAĐA KADETSKA RUKOMETNA LIGA

  8. KOLO

  PAN ĐAKOVO – BELI MANASTIR              19:17 (9:6)

  Đakovačke mlade rukometašice kontrolirale su tijekom cijeloga susreta rezultat i niti jednoga trenutka pobjeda nije bila upitna. Najveću razliku „panovke“ su imale kod rezultata 18:12, ali gošće na kraju susreta serijom golova uspijevaju doći na zaostatak od samo dva gola.

  Pan Đakovo igrao je u sastavu: Živković, Matasović 5, Josipović 1, Jaman, Ćurić 3, Bogner 1, Goluža, Miletić, Beljan, Perić, Mihalina 6, Češnik 3, Vitovski, Jurić, Mandarić. Trener: Zvonko Škrapić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog