Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Fortuna drži priključak

  DRUGA HRVATSKA KUGLAČKA LIGA ISTOK

  Fortuna drži priključak

  9. KOLO

  FORTUNA – MONTE-MONT        7:1

  Kuglači Fortune iz kola u kolo dižu formu. Protiv osječkoga Monte-monta ostvarili su visoku pobjedu koja ih i dalje ostavlja na trećem mjestu. Najbolji rezultat već tradicionalno napravio je Denis Leko-Mlivić (613),  a odličnu partiju pružio je i Vlado Ivančić sa 600 srušenih čunjeva. Ostali igrači postigli su slijedeće rezultate: Ivan Živković i Milenko Nikolić po 584, Darinko Radoš 562, Mato Šalinović 247 i Mile Drmić 255 čunjeva.

  S novom pobjedom Fortuna drži priključak s vodećim dvojcem, te se nalazi na trećem mjestu sa 11 bodova, tri manje od osječkoga Željezničara.

  PAKRAC – SILOS                              5:3

  Već tradicionalno neugodna kuglana u Pakracu pokazala se kobnom za kuglače Silosa. Đakovčani su tijekom susreta napravili čak dvije izmjene, ali do bodova nisu mogli. Najbolji pojedinačni rezultat ostvario je Budimir Dragojević sa 547 čunjeva, Branko Kušt srušio je 538, Goran Parač 529, Željko Liović 514, Slobodan Brajković 230 i Zvonko Mihaljević 261, Tomislav Dumančić 228 i Ivica Raković 281.

  Unatoč porazu, kuglači Silosa nalaze se na šestom mjestu sa 8 bodova, a u slijedećem desetom kolu na svojoj kuglani dočekuju osječku Pivovaru Zrinski.

  * * * * *

  DRUGA HRVATSKA KUGLAČKA LIGA ISTOK DJEVOJKE

  9. KOLO

  ĐAKOVO – PODRAVKA 2             4:4

  Kada već unaprijed upišete bodove protiv objektivno slabijih protivnica, tada u meču morate spašavati glavu. A upravo to se dogodilo đakovačkim kuglačicama koje su osvojile samo bod protiv gošći iz Koprivnice.

  Meč je otvorila Vlatka Berc koja je srušila, za nju, samo 499 čunjeva, a dobru partiju odigrala je Dalija Perković sa 548 srušenih čunjeva. I u drugom paru solidno su bacale Lucija Kuna (524) i Marijana Peršun (552), a Zora Grbeša srušila je slabih 493, a Helena Korbar 547. To je bilo dovoljno za samo jedan bod koji je Đakovčanke „bacio“ na drugo mjesto iza Koprivnice.

  * * * * *

  GRADSKA LIGA U KUGLANJU

  REZULTATI 8. KOLA:

  Najbolje pojedinačne rezultate 8. kola ostvarili su: Boris Janošević (Policija) 580, Ante Beljan (Libro) 570, Dario Baličević (Libro) 569,  Zlatko Erceg (Majrovi) 567, Josip Farkaš (Novi silos) 566, Branko Škrapić (Grickovi) 564.

  GRICKOVI – POLICIJA                    3:5

  ĐAK. VINA – MAJEROVI                               3:5

  NOVI SILOS – SUN TRUCK            4:4

  LIBRO – MANDARIĆ ŠPED            8:0

  * * * * *

  OTVORENO PRVENSTVO GRADA U KUGLANJU ZA REKREATIVKE

  U derbiju 5. Kola Druge su slavile protiv hns-ovki 2 i tako ostale jedina neporažena ekipa na prvom mjestu sa svih 10 bodova. U derbiju začelja Natural je pobijedio Vuku i tako upisao prve bodove.

  Najbolji pojedinačni rezultat 5. kola ostvarila je Marica Kovač (Vuka) 243 čunja, Julijana Drenjančević (Druge) 236, Blaženka Grbeša (Satnica Đakovačka) 232, Marijana Lulić (Natural) 22, Katarina Novaković (Satnica Đakovačka) 213, Nada Prskalo-Ališić (Druge) 212.

  REZULTATI 5. KOLA:

  SATNICA ĐAKOVAČKA – ŽEN. INIC. HNS-a 1       6:2

  DRUGE – ŽEN. INIC. HNS-a 2                                      5:3

  VUKA – NATURAL                                                           2:6

  FAVORI – OBRTNIK                                                        3:5

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog