Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Četiri đakovačke medalje

  VARAŽDINCI PROSLAVILI DAN GRADA

  Četiri đakovačke medalje

  U subotu je, u okviru proslave Dana grada Varaždina, održan međunarodni  karate turnir  „Sveti Nikola 2011“ na kojemu je nastupilo preko 600 natjecatelja iz 58 klubova iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Mađarske i Hrvatske.

  Petorica članova Karate kluba „Đakovo“ sudjelovalo je na ovom natjecanju, a Đakovčani su kući donijeli čak četiri medalje.

  U konkurenciji borbe kadeti do 70 kilograma drugo mjesto osvojio je Karlo Raguž, a srebrena medalja pripala je i Ivanu Privari u kategoriji mlađih kadeta do 57 kilograma.

  Đakovčanima su pripala i dva treća mjesta: Ramonu Di Carlu u kategoriji borbe kadeti do 63 kilograma i Alenu Gajiću u borbama mlađih kadeta do 57 kilograma. Na turniru je nastupio i Toni Bošnjak koji je, nažalost, ostao bez plasmana.

  Trener đakovačkih karataša bio je Vedran Mandarić.

  * * * *

  ATLETIKA

  U subotu je u Vrbovcu održano pojedinačno Prvenstvo Hrvatske u krosu. Na ovom natjecanju uspješno je nastupio Dario Ljubić, član Atletskog kluba „SLA Ante Perić“ koji je u konkurenciji starijih juniora na 6000 metara osvojio odlično šesto mjesto s istrčanih 21 minutu i 27 sekundi.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

  Blog