Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Zamrznuti na minus 16

  DUKAT PRVA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA

  12. KOLO

  MOSLAVINA – ĐAKOVO     39:23

  Definitivno je ovo bilo najlošije izdanje đakovačkih rukometaša. U potpunosti su bili nadigrani, a jedina olakotna okolnost može se pronaći u činjenici da na golu nije bilo Gorana Rajkovića.

  * * * * *

  Utakmica 10. kola Treće hrvatske rukometne lige između Pan Đakova i Olimpije odgođena je zbog bolesti osječkih igračica.

  * * * *  *

  PRVA HRVATSKA KADETSKA LIGA

  1. KRUG

  KOKA – PAN ĐAKOVO        15:19

  ZRINSKI – PAN ĐAQKOVO                        20:20

  Igračice Pan Đakova rođene 1996. godine odigrale su dvije odlične utakmice u Varaždinu. U prvom susretu bez većih su poteškoća slavile protiv Koke, dok su protiv favoriziranoga Zrinskoga odigrale neriješeno 20:20.

  Pan Đakovo igralo je u sastavu: Tokić, Beljan, Dubravac, Barić, Tadić, Krajina, Penava 13, Prskalo 4, Zirn 10, Bogdanović 7, Matasović 5. Trener: Đino Grgić..

  ** * * *

  PRVA HRVATSKA MLAĐA KADETSKA RUKOMETNA LIGA

  1. KRUG

  BJELOVAR – PAN ĐAKOVO          13:13

  PAN ĐAKOVO – RUKOMETNA ŠKOLA BJELOVAR       16:10

  Đakovačke rukometašice napravile su dobar posao jer su u Bjelovaru osvojile tri boda. Međutim, da je bilo malo više strpljena i sreće „panovke“ su mogle osvojiti i cijeli bodovni plijen. U prvom poluvremenu igralo se „gol za gol“ tako da se na odmor otišlo s rezultatom 10:10. U nastavku susreta domaće igračice povele su 13:11, ali su „panovke“ golovima Maje Matoasvić i Marije Goluže izjednačile na 13:13.

  U drugoj utakmici Đakovčanke su povele s 4:0 i tu prednost održavale do samoga kraja susreta.

  Strijelci za Pan Đakovo u oba susreta bile su: Matasović 11, Josipović 5, Jaman 1, Ćurić 2, Goluža 8, Češnik 1, Šel 1. Još su igrale: Živković, Miletić, Lucija Beljan, Perić, Renata Beljan, Vitovski, Jurić. Treber: Zvonko Škrapić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog