Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Peta pobjeda “panovki”

  TREĆA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA ŽENE

  5. KOLO

  PAN ĐAKOVO – GARČIN             31:16 (14:7)

  “Panovkama” je trebalo punih dvadeset minuta kako bi postigle “radnu atmosferu”. Do tada su simpatične gošće, ponajprije zahvaljujući Barbari Ferić držale rezultatsku ravnotežu. Golovima Marine Perić i Danijele Maras Đakovčanke su napravila prednost od pet golova (11:6). Kada je raspoložena golmanica Vlatka Tokić skinula nekoliko gostujućih udaraca stvari su došle na svoje mjesto. Đakovčanke su u prvih 30 minuta igrale onoliko koliko je bilo dovoljno za konačnih 14:7.

  U nastavku susreta igrala je samo jedna ekipa – ona đakovačka. Raznovrsnim napadima, s puno kontri „panovke“ su iz minute u minutu povećavale razliku koja se na kraju utakmice zaustavila na plus 15.

  Najbolji strijelac u redovima Pan Đakova bila je Marija Matasović s 8 golova, pet je postigla Bošnjaković, Maras je postigla četiri, po tri puta su se u listu strijelaca upisale: Helena Prskalo i Marija Perić, dva gola postigle su Iva Prskalo i Humbal, a jedan gol zabile su: Bogdanović, Dubravac, Klemen i Marina Perić. Trener: Đino Grgić.

  * * * * * *

  DUKAT PRVA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA

  7. KOLO

  MEDVEŠČAK NFD – ĐAKOVO    33:26

  Rukometaši Đakova na put su otišli bez najboljeg strijelca Tomislava Bošnjaka i ozlijeđenoga Jozipovića što je bilo nenadoknadivo u susretu protiv drugoplasiranoga Medveščaka. Zagrepčani su tijekom cijeloga susreta bili u vodstvu, a tračak nade za Đakovčane pojavio se pet minuta prijek kraja susreta kada su gosti serijom golova došli na minus 1. Međutim, nekoliko brzopletih akcija iskoristili su domaći igrači koji su na kraju slavili sa plus 7.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog