Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Novi tračak nade za bivše radnike Đakovštine

  Sinoćnje gostovanje u emisiji “Misija Zajedno” Hrvatske televizije, nakon cjelodnevnog prosvjedovanja u Zagrebu, bivšim radnicima Đakovštine, čini se, donijelo je novi tračak optimizma. Naime, kako doznajemo od urednika Roberta Zubera, tijekom emisije stigla je poruka glasnogovornika Vlade Mladena Pavića da će problem bivših radnika Đakvoštine biti uskoro riješen. S obzirom da je bilo kasno, informaciju koja je stigla u HTV-ovu emisiju nisu provjeravali, ističe Zuber. 

  Najavu mogućeg rješenja slučaja Đakvoština bivši radnici dočekali su s oduševljenjem, a o svojim daljnjim aktivnostima odlučit će danas u 11 sati u svom “Vladinom logoru” gdje, kako navodi Stjepan Ljubej, ostaju do daljnjega. 

  Na jučerašnji prosvjed dijela radnika Đakovštine u Zagrebu reagirali su iz sindikata PPDIV-a. U priopćenju se navodi da je taj sindikat bio maksimalno uključen u rješavanje brojnih problema Đakvoštine u čemu se, kako stoji, djelomično i uspjelo jer je čak 270 radnika Đakovštine nastavilo raditi što je, ocjenjuju u PPDIV-u, veliki uspjeh u odnosu na mnoge druge stečajeve. Uz razumijevanje za nezadovoljstvo radnika, sindikat PPDIV-a u priopćenju predsjednika Josipa Pavića, odbacuje, kako se navodi, neargumentirane optužbe na račun tog sindikata kao jedinog krivca koji ih je, navodno, napustio. “Ne prihvaćamo da se naš Sindikat optužuje za propuste drugih kao što ne prihvaćamo teze da se problem radničkih prava može riješiti neargumentiranim optuživanjem organizacije i sukobljavanjem s onim radnicima Đakovštine koji, na sreću, rade”, zaključuje u svom priopćenju predsjednik sindikata PPDIV-a Pavić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog