Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Zbog krava u Semeljcima prijeti bunt mještana”, tvrdi načelnik Lončarević

  U Semeljcima i dalje traje prosvjed obitelji Markić iz Đurđanaca koji su zbog zemlje pred općinsku zgradu doveli tristotinjak grla svoje stoke.

  To, kako doznajemo od načelnika Grge Lončarevića, počinje sve više smetati mještanima kod kojih se, kako tvrdi načelnik, već javlja i bunt. Upravog zbog toga načelnik je uputio zahtjev policiji, nadležnim inspekcijama i Ministarstvu poljoprivrede da se poduzme nešto, odnosno da se prosvjed izmjesti iz centra sela.  Mještani se sve više bune, tvrdi načelnik Lončarević koji navodi da ova  situacije ne smije dugo potrajati.  ” Teško će biti kontrolirati bunt mještana, potraje li to duže”,  kaže načelnik Općine Semeljci. Nezadovoljni mještani Semeljaca, tvrdi načelnik, čude se da nadležna tijela ne poduzimaju ništa.

  Zoran Markić, koji zajedno s ocem i braćom prosvjeduje, tvrdi međutim da njihova stoka ne smeta mještanima Semeljaca. Kaže da im mještani daju podršku, donose hranu, nude pomoć. Markić tvrdi da ih podupiru i sve udruge stočara Slavonije i Baranje, kao i mesna industrija, pa očekuju razumijevanje, odnosno rješenje svog slučaja i u Ministarstvu poljoprivrede gdje su pozvani danas.

  A do konačnog rješenja krave ostaju u centru Semeljaca, odlučni su Markići.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog