Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Ako netko treba prati savjest, onda je to Ivica Mandić”, uzvraća HDZ

  Nije korektno od čelnika HNS-a i SDP- a na izjave Vladimira Šeksa kojima je najavio da će Vlada darovati Gradu Đakovu imovinu vrijednu 40-tak milijuna kuna, te na pruženu ruku HDZ-a, odgovarati omalovažavanjem, vrijeđanjem i pljuvanjem, odgovorio je Ivici Mandiću i Josipu Matkovu Ante Raspudić. Građani su siti prepucavanja i sitnog politikanstva i zato je HDZ želio dati svoj doprinos rješavanju gorućih problema kroz lobiranje u svim institucijama jer, kako tvrdi Raspudić, gradu treba pomoć. “Gospodin Šeks i HDZ nisu zaslužili napad, pljuvanje i omalovažavanje”, kaže Raspudić ističući da HDZ nije očekivao ni zahvalnost, no podsjeća da je njegova stranka  pozvala da svi političari daju svoj doprinos i da rade u interesu grada. “Dajte odgovor, preuzmite odgovornost imate većinu u Gradskom vijeću, ili ste se uplašili”, uzvraća Raspudić uz konstataciju da je  Vlada jedini investitor u Gradu.

  “Ako je netko u ovom gradu tko treba prati savjest, onda je to Ivica Mandić za primljenih više od pola milijuna kuna od Ergele, a da za to nije mogao imati nikakav pravni status ili dokument, a zatim  otići i na proračun grada  s plaćom od 20.000 kuna”, odgovara predsjednik đakovačkog HDZ-a.

  Raspudić podsjeća da je u gradu Đakovu u posljednjih deset godina na vlasti upravo SDP i HNS i oni su odgovorni za stanje. Čelnici tih stranaka, kako ističe Marino Mikulić, manipulacijom građanima pokušavaju prikriti svoju nesposobnost, a  rezultat njihove “brige za građane” je gotovo 3.000 nezaposlenih. “Gospodin Mandić govori o moralu, a ljudi vele da je najodgovornija osoba za situaciju u gradu jer obnaša vlast u Đakovu kroz razne koalicije još od 80-tih godina prošlog stoljeća; 80-tih u SKH, 90-tih koalirajući s HDZ-om, 2000-tih koalicijom sa SDP-om, a sada u neslužbenoj koaliciji za HDSSB-om”, navodi Mikulić. Tvrdi da je upravo Mandić infiltriran u sve pore i zbivanja lošeg vladanja u posljednjih trideset godina za vlastiti interes, a na štetu građana. “Donedavno ste nosili majicu s likom Zorana Vinkovića, osobe koja je, priča se, bila dezerter 1991. godine i onda nam govorite o nečijem domoljublju, nemojte nam moralizirati jer ste ga  slijepo slušali, a sada ga se,  kao,  odričite”, odgovorio je Tomiću  Mikulić, dok je Matkovu poručio da “već dvije godine obezglavljeno luta tražeći vođu koji ga je napustio”.

  Mikulić tvrdi da su se čelnici HNS-a i SDP-a u posljednih deset godina pobrinuli za sebe, a građane su prepustili vjetrometini tranzicije.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog