Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Sveopća potraga za Antonijom Bilić

  Intenzivna potraga na nestalom maloljetnicom Antoniom Bilić se nastavlja, a u potragu se uključila i Policijska uprava osječko-baranjska koja prenosi poziv građanima da nastave dostavljati korisne informacije.

  Provodi se opsežno kriminalističko-analitičko istraživanje analizom svih do sada dobivenih podataka. Teren na području od mjesta Kričke prema Klisu i na području Gospića i Karlovca, koji nije pretražen tijekom jučerašnjeg dana, policija je nastavila pretraživati danas.

  U policijskim upravama u tijeku su provjere za osobe koje, prema dojavama građana i policijskih službenika iz cijele Hrvatske, fizički sliče foto-robotu. Do sada je provjereno više od 100 takvih osoba, od kojih nitko nije doveden u vezu s nestankom maloljetne Antonie Bilić.

  Osim  toga, pregledavaju se i  detaljno analiziraju zapisi s nadzornih kamera na autocesti, graničnim prijelazima, benzinskim crpkama, parkiralištima  i slično. Do sada pregledani materijali se detaljno analitički obrađuju, a također se obavlja i provjera podataka u svim prijevozničkim tvrtkama, koje koriste teretna vozila slična traženom.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog