Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Reprezentativni poziv za đakovačku atletičarku

  ODLIČNI REZULTATI MAJI PAČARIĆ PRISKRBILI

  Reprezentativni poziv za đakovačku atletičarku

  Nakon održanoga finala Kupa Hrvatske na kojemu je Maja Pačarić, članica Atletskoga kluba „Đakovo“ ostvarila odlično drugo mjesto s  rezultatom 2.09,18, stigla je još jedna lijepa vijest.  Izbornik hrvatske atletske vrste uvrstio je Maju Pačarić u reprezentaciju koja će 18. i 19. lipnja nastupiti u Izmiru na ekipnom prvenstvu europe skupina 1. na kojemu će uz našu reprezentaciju nastupiti još 11 nacionalnih vrsta (Belgija, Finska, Grčka, Irska, Mađarska, Nizozemska, Norveška, Slovenija, Švicarska i Turska.  Mlada đakovačka atletičarka nastupit će u utrci na 800 metara. Ovo je još jedno vrijedno priznanje Maji Pačarić i njenom treneru Ivici Pačariću.

  * * * * *

  MEĐUNARODNI ATLETSKI MITING GRAND PRIX „DINAMO ZRINJEVAC 2011.“

  Maja Pačarić ostvarila normu za Europsko juniorsko prvenstvo

  Jučer je u Zagrebu, u organiziaciji Atletskog kluba Dinamo-Zrinjevac“ održan međunarodni atletski miting  Grand Prix „Dinamo-Zrinjevac“. Na ovom prestižnom natjecanju nastupilo je i dvoje članova Atletskog kluba „Đakovo“. Maja Pačarić u utrci na 800 metara osvojila je drugo mjesto sa istračnih 2 minute, 9 sekundi i 18 stotoinki što je njen najbolji ovogodišnji rezultat. Ovim rezultatom đakovačka atletičarka ostvarila je normu za nastup na Europskom juniorskom prvenstvu koje se održava u Talinu.

  Domagoj Ladan u utrci na 100 metara istrčao je 15. vrijeme. Sa 11 sekundi i 37 stotinki đakovački atletičar ostvario je osobni rekord.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog