Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Balašević, Panonska mornarica i Slavonski Brod plove istim morem

  Slavonski Brod čekao je Balaševića punih dvadeset godina i nakon ovog vikenda možemo reći- čekanje se isplatilo!

  Đorđe Balašević, jedan od najomiljenijih i najcjenjenijih autora, glazbenika, pjesnika i pjevača u petak je, 27.05., publici predstavio svoj novi band ”Panonska mornarica”, a možemo reći da je Balaševićeva Mornarica u Slavonskom Brodu tri i pol sata uspješno plovila morem svojih obožavatelja.

  Prošlog vikenda u Varaždinu je uspješno započeo Balašević & Panonska mornarica Tour 2011., a atmosfera u Slavonskom Brodu potvrdila je da da uspjeh nije slučajnost već između ovog vrhunskog glazbenika i njegove publike postoji posebna, neraskidiva i čudesna emocija i veza.

  U Sportskoj dvorani „Vijuš“, Balaševića i Panonsku mornaricu dočekalo je 4000 razdraganih obožavatelja koji su se s glazbenikom prisjetili velikih hitova, pjesama u kojima su pronašli dio sebe, svojih života, ljubavi i prijateljstava. U publici, osim što su uživale sve generacije, isticali su se transparenti iz Sarajeva, ostalih dijelova Bosne i Hercegovine te susjednih zemalja.

  Subota je bila rezervirana za premijeru filma „Kao rani mraz“, filma u kojem se Balašević prvi put predstavlja kao redatelj i još jednom svojim dijalozima i likovima dokazuje da je virtuoz riječi. Tako su rečenice u filmu inspirativne, jake i potiču na razmišljanje i preispitivanje, dok su likovi obojeni balaševićevim stilom: odvažni, srčani, hrabri, razapeti između ljubavi i prijateljstva, zacrtanih i priželjkivanih sudbina.

  Film je okupio vrhunsku glumačku postavu, predvođenu Radom Šerbedžijom, Mustafom Nadarevićem, Zijahom Sokolovićem, Mirom Banjac i brojnim drugim glumcima među kojima su i članovi redateljeve obitelji.

  Poput premijere u Varaždinu, publiku u Slavonskom Brodu u subotu je, 28.5., dočekala je atipična atmosfera povodom prikazivanja Balaševićeva redateljskog prvijenca. Sam redatelj dijelio je majice svojim fanovima, a darivan je i sam Balašević kojem je prigodan poklon uručio ravnatelj SD „Vijuš“, Stipo Lemešić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog