Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Laburisti podržali raskid koalicije SDP-a i HDSSB-a

  Za Hrvatske laburiste – Stranku rada, najmlađu đakovačku političku stranku, raskid koalicije SDP-a i HDSSB-a očekivani je potez SDP-a i to, kako je na konferenciji za novinare rekao Hinko Verhas, predsjednik Laburista, nije uzrok, nego posljedica teške situacije u gradu. “Podržavamo takav potez jer smatramo da je učinjen prvenstveno da se pokrene grad koji je u jednom zimskom snu”, istaknuo je Verhas.

  Nije riječ o krizi vlasti, niti je Đakovo “grad slučaj” , prokomentirao je Verhas izjave đakovčakih političara. “Smatramo da je Grad Đakovo  – “Grad slučaj ”  već duže vrijeme  zbog nezaposlenosti koja je dosegnula rekordnu razinu i smatramo da su svi građani  Đakova doživjeli svojevrsni tsunami”, konstatirao je predsjednik đakovčakog ogranka Hrvatskih laburista –  Stranke rada.

  Čelnici đakovačkog ogranka Hrvatskih laburista – Stranke rada smatraju da grad mora imati dobru suradnju i sa županijskom i  sa središnjom državnom vlašću, posebno kada je riječ o nezaposlenosti kao najvećem gradskom  problemu. S tim u vezi bilo je riječi i o “slučaju Đakovština” čiji radnici su, kako ocjenjuje čelništvo đakovačkog ogranka, prevareni i izigrani. “Ti radnici očekuju pomoć i predsjednika Hrvatskih laburista Dragutina Lesara”, rekao je Radomir Blažević, predstavnik bivših radnika Đakovštine koji je također bio nazočan konferenciji za novinare.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog