Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • HSLS poziva na zajednički nastup za očuvanje rodilišta

  Đakovački HSLS u nedavnoj svehrvatskoj akciji, odnosno peticiji pod nazivom “Sto gradova – sto štandova” prikupio je 1.386 potpisa kojima se traže olakšice za zapošljavanje mladih. S više od sto tisuća potpisa u cijeloj zemlji traže, kako je na konferenciji za novinare istaknula Ivančica Huđek,  oslobađanje od svih doprinosa i poreza  plaće novozaposlenih mladih.  Na taj način omogućit će se brže zapošljavanje, odnosno prvi posao  velikom  broju  mladih sa završenom srednjom i osnovnom školom, a  posebno onima sa završenim fakultetom, rečeno je.

  U trenutnoj situaciji, kako je pojasino Marko Radoš, prilike za zapošljavanje mladih svedene su na minimum, posebno u Đakovu i Đakvoštini zbog čega brojni mladi odlaze u druge gradove. Posebno je teško mladim obiteljima, upozorila je Mirjana Bašić,  koje bez stalnog zaposlenja ne mogu doći ni do kredita za stan, pa su mnogi prisiljeni ostati s roditeljima.

  Tijekom potpisivanja HSLS-ove peticije brojne Đakovčane  zanimala je sudbina đakovčakog rodilišta, podsjetio je predsjednik stranke Ivan Crnoja. S tim u vezi pozvao je čelnike đakovačkih političkih stranaka da, umjesto što se međusobno optužuju i  traže krivca,   sjednu za stol i zajedno se pokušaju izboriti za  rodilište. “Jedino zajedno možemo učiniti nešto za rodilište”, poručio je Crnoja čelnicima đakovačkih političkih stranaka.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog