Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Prioritet je zadovoljiti gradonačelnikove jatake”, tvrde u HSS-u

  I u đakovačkom HSS-u smatraju da se provedba natječaja za zakup državnog poljoprivrednog zemljišta odvija netransparentno i neregularno, te da vijećnici oporbe nemaju uvida u taj vrlo ozbiljan i delikatan posao, dok se istodobno informacije o tome daju u kafićima u neposrednoj blizini Gradske vijećnice. “Provođenje programa raspolaganja državnim poljoprivrednim zemljištem od početka je postavljeno krivo, a gradonačelnik u namjeri da zadovolji svoje jatake padao je sve niže”, izjavio je Pavo Šarčević naglasivši da je prioritet zadovoljiti gradonačelnikove pobočnike. Istaknuo je da su na djelu vještine neformalnih interesnih grupa koje su, kako je rekao, važnije od vijećnika. “To je opasna avantura, no, samovolja i bezakonje neće proći”, poručio je Šarčević onima koji odlučuju o zemlji.

  U HSS-u, kako je rekao Florijan Eberhardt, smatraju da zakup nije najbolji način gospodarenja zemljom, odnosno da je zemlju trebalo prodati onima koji od nje i žive. “Aktualna vlast zakupom samo želi namaknuti novac u gradski proračun, tvrdi Eberhardt kojemu također nije jasno zašto je sudionicima natječaja odmah vraćena jamčevina. I to upućuje na nezakonitost i netransparentnost, konstatirao je.

  Povod za današnju konferenciju za novinare bili su, kako je pojasnio Pavo Šarčević, učestali medijski napadi na njega i još neke HSS-ove dužnosnike, koje je on odbacio i najavio da će učiniti sve u obrani svog i obiteljskog dostojanstva.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog